У четвер, 10 січня, рятувальники нарешті знайшли лижника-екстремала Ігоря Грищенка з Києва, який чотири дні тому загубився у Карпатах.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС Закарпаття.

"О 22:55 надійшла інформація від пошукової групи, що вони знайшли о 21:00 туриста, пошуки якого тривали з 6 січня", – розповіли у службі.

Наразі відомо, що з чоловіком усе добре. Рятувальники транспортували Грищенка до найближчого населеного пункту, де передали до рук лікарів швидкої допомоги. Чоловіком опікуються медики.

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

лікарня

Дружина екстремала Валерія Ландар також підтвердила, що Ігоря знайшли.

Нагадаємо, другу добу поспіль в Карпатах не припиняють пошуки 34-річного туриста з Києва. Він загубився в горах на Різдво.

Пошуки тривають навіть у темряві та відбуваються в умовах хуртовини, йдеться в сюжеті ТСН.

Іноді до пошуків залучають волонтерів, щоб максимально швидко перевірити більшу площу, але зараз на місці працюють лише 18 досвідчених рятувальників, бо в районі пошуку мороз, надзвичайно погана видимість та небезпека лавин.

Дві групи лижників загубились ще на Різдво. Трьох людей вдалось врятувати, одного чоловіка надзвичайники знайшли мертвим. Нині тривають пошуки його напарника, з яким вони розділилися із невідомих причин.

Як повідомляв раніше Знай.ua, четверту добу поспіль у засніжених Карпатах шукають зниклого туриста з Києва. Рятувальники перевірили всі можливі місця, де він міг бути. Проте поки що всі зусилля марні.

Рятувальники вдаються до радикальних заходів, щоб відшукати зниклого. У четвер, 10 січня, в небо підняли гелікоптер, тепер територію будуть патрулювати з повітря.

У пошуковій операції беруть участь понад три десятки рятувальників.

Також Знай.ua писав про те, що на Закарпатті стало відомо про місцезнаходження Ігоря Грищенка, альпініста, який заблукав у горах на Різдво.