Депутат Фастівської міської ради,що на Київщині, розповів скандальні подробиці про конфлікт з п’яною компанією у електричці.

Про це повідомляє депутат Віктор Гарвона на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік розповів, що їхав напередодні в поїзді о 21:30 у Фастів. Разом з ним у вагоні також туди прямувала і п’яна компанія, яка кричала і заважала іншим пасажирам.

“Коли один з "биків" зайшов у вагон із запаленою сигаретою, я не витримав і виштовхав його в тамбур. За нього заступилися п’яні товариші по уму, за мене – інші пасажири. Почалася штовханина. “Бики” вантажили мене якимось Соколовим з ментовки, що я пошкодую, що з ними зв’язався. “Бики” стали рвати стоп-кран і трощити салон”, – зазначає депутат.

Популярні новини зараз

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Окрім того він підкреслив, що викликав поліцію, проте та на виклик так і не приїхала. Самому депутату довелося вийти з електрички раніше своєї зупинки.

Електрички в Києві

Депутат вважає, що електрички в такий час слід скасувати, адже на них в основному їздять такі “бики”, з якими йому довелося зіткнутися. Натомість Гарвона запропонував додати поїзда в годину пік.

Нагадаємо, народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул та його колега з Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко мало не встряли у бійку в прямому ефірі.

"Каменем спотикання" політиків стало обговорення убивство громадської активістки Катерина Гандзюк в рамках ток-шоу "Гра з вогнем" на телеканалі ZIK.

Раніше Знай.uа писав про те, що застілля постояльців одного столичного хостелу закінчилося жорстокою бійкою з поножовщиною.

поліція

Цю інформацію повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

"Злочин стався в хостелі на вулиці Алматинській. В результаті конфлікту під час застілля правопорушник вдарив ножем мешканця гуртожитку", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.uа повідомляв, що скандальний народний депутат від БПП Олег Барна і представник партії Свобода Юрій Левченко влаштували бійку в ефірі телеканалу Рада.