Правоохоронці встановлюють обставини смерті чоловіка на київській Оболоні.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Повідомляється, що у вівторок ввечері, 13 листопада, в поліцію подзвонив місцевий житель і повідомив, що під час пробіжки виявив на вул. Богатирський пошкоджене авто, а в салоні – мертвого чоловіка.

На місце виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили біля заливу автомобіль, в якому знаходилося тіло чоловіка із характерними від вибуху травмами.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

На місце події викликали вибухотехніків, які виявили у слоні машини важіль від гранати та металеві рештки, які відправлять на експертизу для встановлення пристрою, що вибухнув.

Після проведення ретельного огляду автомобіля експерти припустили, що в салоні могла вибухнути граната Ф-1.

Правоохоронці встановили також особу загиблого. Ним виявився уродженець Сумської області.

Як встановили правоохоронці, чоловік 1979 р.н. проживав у Києві і займався сантехнічними роботами. За словами рідних, він вів замкнутий спосіб життя.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України із додатковою правовою кваліфікацією - самогубство.

У поліції зазначили, що в ході розслідування перевірять і інші можливі версії трагедії.

Нагадаємо, у Києві на Оболоні сталася трагедія - машиніст тепловоза переїхав власного сина, який також був працівником залізниці.

Чоловік разом зі своїм 26-річним сином здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, у результаті чого і сталося страшна НС. Загиблий хлопець працював складачем потягів. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху потяга.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові на місці ДТП з Зайцевою знову сталася ДТП: 13 листопада пізно ввечері на вулиці зіткнулися два авто.

Також "Знай.ua" писав, у Польщі сталося страшне ДТП за участю автомобіля Hyundai Tucson, який збив на пішохідному переході трьох українок.