У Києві на Оболоні сталася трагедия, від якої мурашки біжать по шкірі. Машиніст тепловоза переїхав власного сина, який також був працівником залізниці.

Цю інформацію повідомляє "Кореспондент", посилаючись на ПРАТ Київ - Дніпровське МППЗТ, де і сталася трагедія.

Чоловік разом зі своїм 26-річним сином здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, у результаті чого і сталося страшна НС. Відомо, що загиблий хлопець працював складачем потягів.

"Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху потяга", - розповіли працівники підприємства.

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Нагадаємо, у вівторок, 6 листопада, стало відомо, що в українській столиці в районі Осокорків на 10-й лінії Ентузіастів виявили труп чоловіка. Тіло було знайдено у водному каналі. Про це повідомив Інформатор.

Зі слів місцевих правоохоронців, місцевий житель прогулювався з собакою і побачив у воді людини.

"Однак він не надав цьому значення, подумав, що це муляж і пішов додому. Після цього чоловік розповів цю історію дружині. Але викликати поліцейських зважилися ближче до вечора, коли вже переконалися, що це людина", - вказується в повідомленні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Перу в прірву впав автобус з юнацькою футбольною командою, яка прямувала на матч в містечко Чачапояс. В результаті трагедії загинули шість футболістів і водій. Ще дев'ять футболістів були відправлені в найближчу клініку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в бразильському мегаполісі Ріо-де-Жанейро відбулася жахлива катастрофа. У результаті сходження зсуву загинули десять осіб. За інформацією рятувальників, ще дві людини вважаються зниклими без вести.