Під час стрілянини у Керченському політехнічному коледжі учні повели себе неймовірно гідно: вони допомагали один одному покинути будівлю і навіть закривали дітей від куль.

Про це 18 жовтня повідомили учні навчального закладу з місцевого гуртожитку, передає Kerch.FM.

Одна з дівчаток повідомила, що стояла у внутрішньому дворі, коли стався вибух.

"Якийсь хлопець схопив її, сказав: біжимо, або нас просто уб'ють тут", — розповіла подруга дівчини.

Вона повідомила, що молодий герой надалі загинув, отримавши кулю в голову. При цьому він закрив собою іншу ученицю.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Теракт у Керчі

"Потім ми стояли на вулиці і бачили, як хлопчики вибігають всі в крові і діставали навіть дівчинку 15-річну без ноги через вибух", — розповіла очевидець.

Як повідомляється, в коледжі почалася справжня паніка. Старші учні допомагали молодшим перелізти через паркан, встаючи на коліна.

Жертва "керченського стрілка", Ганна Журавльова, 19 років

"Я спробувала надати допомогу одногруппниці, вона лежала без свідомості, я почала обливати її водою та бити по щоках, вона почала дихати, потім підбігли дорослі, у неї пішла кров з носа і з рота, її не врятували, їй 16 років виповнилося", — сказала студентка.

Очевидці розповіли, що винуватець цього жаху Владислав Росляков був дуже тихим і скромним, майже ні з ким не спілкувався.

Нагадаємо, представник президента України в Криму Борис Бабин заявив, що вся відповідальність за події в Керчі покладається на окупаційну владу Росії.

Як повідомляв Знай.ua, загиблий внаслідок суїциду після масового вбивства в політехнічному коледжі в окупованій Керчі підліток був справжнім фанатом "російського світу". Він підтримував Путіна і війну на Донбасі.

Також Знай.ua писав, в мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу. На відео зафіксовано, як передбачуваний винуватець вибуху Владислав Росляков направляється в приміщення.