У Харкові чоловік після сварки вбив товариша по пляшці, відрізав йому голову, а на наступний день почав варити шматки м’яса і їсти їх.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП Харківської області.

Наразі вже відомо, що загиблим виявився 45-річний місцевий житель, який знаходився у розшуку. Відомо, що спочатку він працював інспектором патрульної поліції, проте не пройшов переатестацію та був звільнений.

Також відомо, що правоохоронцям вже вдалося з'ясувати всі обставини справи та що відбувалось на квартири у той момент. Правоохоронці вже затримали імовірних підозрюваних, у яких знайшли голову вбитого.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"До працівників карного розшуку надійшла оперативна інформація про те, що в день зникнення загиблого бачили в компанії двох чоловіків, які проводили час за пляшкою. Поліцейські встановили їхні особистості. Це житель Великобурлуцького району та його 20-річний син. 13 жовтня їх затримали. За місцем проживання на балконі в коробці поліцейські виявили голову вбитого чоловіка, а також вилучили інші речові докази, – йдеться у повідомленні.

Наразі вже відомо, що підозрювані познайомились з вбитим цілком випадково, коли розпивали алкогольні напої на вулиці, після чого вбитий запросив їх до власної квартири. Проте під час сварки його вбили.

"На наступний день батько почав відрізати від тіла загиблого шматки м’яса. Синові він пояснив, що таким чином необхідно приховати сліди злочину і позбутися тіла. При цьому, за свідченнями хлопця, батько відварював людське м’ясо і їв. 10 жовтня чоловікам подзвонив родич з райцентру та повідомив, що хоче найближчим часом їх відвідати. Зловмисники винесли тіло з будинку, кинули його біля підвалу і закидали мішками зі сміттям, – йдеться у повідомленні.

Крім того варто відзначити, що в Кіровську, який контролюється бойовиками (після перейменування – Голубівка, Луганська обл.) чоловік скоїв вбивство, жертвою стала його рідна мати. Після скоєного злочину він здав себе в "поліцію".

Чоловік перебуває на обліку у лікаря психіатра. Йому був поставлений діагноз “шизофренія”. Громадянин сам зізнався у скоєному, на даний момент, за словами поліції, проводяться необхідні слідчі заходи.

Нагадаємо, відомий пропагандист вирішив ліквідувати українську владу.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві авто налетіло на п'яних пішоходів.

Також "Знай.ua" писав, що відому модель застрелили за кермом.

Харківська поліція розкрила жорстоке вбивство колишнього працівника поліції