На Донбасі двоє нетверезих бойовиків, порушивши все, що відомо про експлуатацію бронетехніки, спалили бойовий танк. Таку інформацію повідомляє у своєму профілі у Facebook військовий блогер, відомий під ніком "Штірліц".

"Не так давно, а саме 27 вересня 2018 року два бравих ****членця зі складу 7 Окремої мотострілкової бригади російсько-окупаційних військ самоликвидували шляхом пожежі один танк", - іронічно висловлюється чоловік про те, що трапилося.

Крім цього, "Штірліц" повідомляє, що під час розслідування росіяни дізналися, що "дані *лені, перебуваючи під впливом "бояришніка", порушили всі вимоги експлуатації бронетехніки",

"На даний момент бойовикам нарахували ***нную суму за відшкодування збитку і вони в паніці - куди втекти, так як грошенят нема. Тому що в Росію вже не має сенсу", - завершив свою розповідь блогер.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Раніше стало відомо, що під Херсоном військовий постраждав від вибуху. Відзначається, що потерпілим був військово-службовець контрактник. Подія трапилася неподалік від села Раденське Олешковського району.

Як повідомляють місцеві видання, вибух стався вночі на 30 вересня.

37-річний військовий був госпіталізований в місцеву лікарню з проникаючим осколковим пораненням в живіт і травмованою рукою, в результаті чого йому довелося пережити ампутацію двох пальців.

Досі залишається невідомим, з якої причини стався вибух. На місці події були знайдені частини боєприпасу, але його так і не вдалося ідентифікувати. Дізнатися про те, що сталося, у самого учасника інциденту не можна, так як він не виходить з важкого стану, а медики планують проведення операції.

Поліцейські порушили кримінальну справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень з власної необережності. Військові, які служать з потерпілим, повідомляють, що він планував винести сміття, коли ємність з чимось невідомим вибухнула у нього в руках.

Нагадаємо, раніше також стало відомо, що в мережі з'явилося відео вибуху в Горлівці, де загинули три дитини, а ще одна отримала травму.

Також Знай.UA повідомляв, що російські ЗМІ опублікували ексклюзивне відео з місця смерті Захарченка.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що полонений "ДНР" повідав про звірячі тортури, яким його піддали бойовики.