Лише деякі люди мають уявлення про те, наскільки суворою дисципліною вважається гігієна.

Не тільки ми, але і речі, якими ми користуємся також потребують регулярного прання та чищення. Особливо це стосується постільних речей.

Результати невеликого опитування показали, що жінки в середньому міняють простирадла раз на 19 днів, в той час як чоловіки — 29 днів, тобто прибирають постільну білизну тільки раз на місяць, повідомляє Health.

Запам'ятайте, а краще запишіть — простирадла потрібно прати раз в тиждень, незалежно від того, що ви робите або не робите на них.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Бо постільні приналежності накопичують на собі відмерлі клітини шкіри, піт, пил і, можливо, навіть невелику кількість інших тілесних рідин.

І чим довше ці речовини живуть на простирадлах, тим комфортніше облаштовуються, створюючи відмінне вогнище для бактерій.

А щодо сексу?

Все залежить від вашої сексуального поведінки. Секс з постійним партнером не вимагає постійної зміни білизни. Ліжко в такому випадку можна міняти раз в тиждень або частіше, залежно від кількості рідин, які зібралися на білизні.

Всі ці рідини можуть викликати розмноження бактерій і спровокувати проблеми з шкірою і інфекцій. Сюди входять: піт, сперма, слина, вагінальний секрет і в деяких випадках фекалії.

Якщо ж ви віддаєте перевагу партнерам на одну ніч, то медики настійно рекомендують міняти простирадло кожен раз, а також не забувати про засоби контрацепції, щоб захистити себе і майбутніх коханців і коханок.

Якщо ж ви віддаєте перевагу стриманості, то правило "прання раз в тиждень" також актуально, незалежно від того, чи буває у вас секс чи ні.

До речі, за даними дослідження 2004 року, близько 1 % населення Землі відноситься до цієї категорії асексуалів.

Асексуальність часто плутають з самотністю або низьким статевим потягом. Різниця в тому, що асексуальність є орієнтацією, а безшлюбність — це вибір, який може зробити людина будь-якої сексуальної орієнтації.

За словами психологів, деякі люди відчувають значно полегшення, коли зізнаються собі в тому, що асексуальні. Як і у випадку з будь сексуальною ідентичністю, все повністю залежить від вас. Найголовніше пам'ятати, що асексуальність — це абсолютно нормально.

Нагадаємо про сім антизаразных позицій в сексі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", близько 10 % чоловіків і 7 % жінок регулярно борються з нав'язливими думками про сексі.

Також "Знай.uа" писав, як знайти час для сексу в повсякденному житті.