Якщо ви ще не освоїли класичний рецепт печінкового торта, зараз - саме час. Ця страва прикрасить будь-який святковий стіл.
Портал Clutch поділився покроковою інструкцією приготування цієї улюбленої з дитинства страви.
Що вам знадобиться:
- печінка яловича - 600 г
- яйця курячі - 3 шт.
- молоко - 1/2 склянки
- борошно пшеничне - 3 ст. л.
- гриби печериці - 5 шт.
- морква - 3 шт.
- цибуля ріпчаста - 2 шт.
- часник - 1-2 зубчики
- майонез - 200 г
- зелень кропу - за смаком
- перець - за смаком
- сіль - за смаком
- олія соняшникова
Як готувати:
Популярні новини зараз
Показати ще
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- Обсмажте на олії гриби, терту моркву і цибулю.
- Пропустіть печінку через м'ясорубку. Змішайте з грибами і морквою.
- В окрему ємність розбийте яйця, додайте борошно, спеції, молоко і добре перемішайте - це рідка маса для млинців.
- Розігрійте сковороду, додайте масло і смажте кожен млинець з двох сторін.
- Поріжте дрібно зелень і відправте в третю ємність. Видавіть часник, додайте майонез, змішайте.
- Кожен млинець змастіть отриманим соусом, зверху покладіть начинку, потім наступний млинець і так до бажаної висоти. Останній шар змастіть сумішшю з часнику і зелені.
- Готовий печінковий торт відправте на ніч у холодильник.
Дивіться відео-інструкцію
Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як зварити гречану кашу.