Через те, що 1 вересня випадає на неділю, то Перший дзвінок та святкова лінійка переносяться на 2 вересня.

Разом, в учнів і на день більше часу, щоб придумати, як привітати свого класного керівника, щоб це було оригінальніше, ніж квіти і цукерки. Адже квіти зав'януть, а солодощі з'їдуться. Чому ми не презентуватимемо щось, що буде використовуватися і навіть на благо самих учнів? Зберігайте той список, адже попереду і День вчителя, ці ідеї вам знадобляться.

Перше вересня, скріншот: Youtube

Деякі вчителі сьогодні пропонують не дарувати їм квіти, а переказати таку ж суму на рахунок будь-якої благодійної організації або зробити донат на потреби ЗСУ. І такий нематеріальний, благодійний дар можна зробити. Це буде найліпшою ідеєю.

Загалом подарунок має бути пов'язаний саме з роботою та професією вчителя. Суворо заборонені за етикетом подарунки особистого характеру. І це справедливо не тільки для освітян, але і ваших власних співробітників і підлеглих, і т.п. Під забороною:

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще
  • парфуми, косметика
  • предмети жіночого та чоловічого гардеробу (у тому числі краватки та подібні аксесуари)
  • предмети гігієни
  • прикраси

Все це зовсім недоречно. Такі речі можна дарувати лише близьким людям або дуже добрим друзям.

Вчителі на педраді Фото: youtube

Що подарувати вчителю на 1 вересня

1. Вічний календар

Вчитель може поставити подарунок на робочий стіл та користуватися ним щодня. Вічний календар прослужить багато років.

2. Лазерна указка

Сучасна заміна звичайній шкільній указці, яка дозволить викладачеві пояснювати предмет із місця, не підходячи до дошки.

3. Сюрприз-бокс

У подарунковий набір можуть входити солодощі, чай, канцелярське приладдя, кухоль з пам'ятним написом та інші сувеніри. Ви можете зібрати сюрприз-бокс самостійно.

4. Нічник із написом

Більшість настільних нічних світильників мають кілька режимів світіння. Зазвичай вони живляться за рахунок USB-проводу або батарей Дуже доречний подарунок у час відключення електрики.

Нічник, зображення з вільних джерел

5. Зовнішній акумулятор

Незамінний подарунок для вчителя, який постійно на ногах та українця, у принципі. Вибирайте універсальні зовнішні акумулятори, щоб заряджалися від них смартфони різних виробників або навіть планшети.

6. Плед

Затишний плед зігріватиме вчителі довгими осінніми та зимовими вечорами. Можна підібрати гідну заміну вовняному виробу із флісу або мікрофібри.

7. Зволожувач повітря

Зверніть увагу на невеликі компактні зволожувачі: вчитель зможе поставити його на робочий стіл. Пристрій збільшує вологість у приміщенні, що сприятливо впливає стан здоров'я.

8. Кухоль з підігрівом

Підігрів працює від USB. Дуже зручно, коли вчителі на зміні не мають часу сходити в учительську, щоб набрати окропу. Разом із кухлем також можна подарувати набір чаю чи кави.

Для школярів в Україні пролунав перший дзвоник, фото:Уніан

Якщо ви вирішили подарувати вчителеві на 1 вересня квіти, то краще піднести їх не особисто від себе, а від усього класу. Так педагогові не доведеться думати, як донести багато букетів і де розмістити квіти.

Букет краще дарувати в упаковці, щоби вчитель не зіпсував рослинами костюм. Не використовуйте целофан (подумайте про екологію), прикрасьте крафт-папером, флористичною сіткою або тканиною.

Нагадаємо, що номінал не відіграє ролі: українські монети купують дорожче за 10 000 гривень.

Раніше ми повідомляли, що криги розтануть, а температура буде екстремальною: глобальне потепління призвело до нахилу Землі.