Банкомати ПриватБанку почали видавати зношені купюри, які не приймають термінали. Також такі гроші відмовляються міняти на касі. Про це свідчить скарга на порталі Мінфін.

Українець заявив, що знімав готівку і банкомат "Привату" видав йому одну "проблемну" банкноту номіналом 200 гривень. Купюра була пожовкла на вигляд і жоден термінал не приймав її. Також в обміні відмовили й у відділенні ПриватБанку.

Банкомат "ПриватБанку". Фото: скрін youtube

"Банкомат ПриватБанку видав пожовклу 200-гривневу купюру, яку ніякий термінал не приймає, зокрема приватівський. При спробі обміняти її на касі ПриватБанку мені відмовили", - скаржиться українець.

Чоловік зазначив, що йому відмовили в обміні купюри, пояснюючи це внутрішнім розпорядженням банку.

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Фахівці ПриватБанку відреагували на скаргу та порадили, що потрібно зробити українцям, які потрапили у подібну ситуацію.

"Необхідно пройти ідентифікацію у відділені, як клієнту банку, після цього касир може здійснити перевірку справжності купюри, перерахунок готівкових коштів чи розмін банкноти", - порадили клієнту.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть користуватися своїми грошима, клієнтка ПриватБанку розкрила схему: "Рахунок заблокований".

Також наш портал інформував, "Банк обмежений у можливостях": клієнти "Привату" скаржаться на "дірявий" захист від шахраїв.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, важливий нюанс при купівлі валюти через Monobank: у фінустанові попередили клієнтів.