Німецькі дослідники зробили несподіваний висновок, якщо чоловік щодня дивиться на жіночі груди по 10 хвилин, це приносить користь його здоров'ю. Це заняття можна порівняти з півгодинним фізичним навантаженням.
Споглядання жіночого погруддя протягом 10 хвилин може продовжити життя чоловіка на 5-7 років. Як це працює? Дивлячись на груди, чоловік відчуває сексуальне збудження, що активізує роботу серця і судин, збільшуючи приплив кисню до органів і тканин.

Жіночі груди, скріншот

Це знижує ризик інфаркту та інсульту вдвічі. Американські соціологи також провели цікаве дослідження, в якому опитали жінок про ідеальний розмір грудей. Вони з'ясували, що жінки оцінюють груди за трьома параметрами: пишність, привабливість і комфорт.

Жінки з першим розміром грудей найменше відчувають дискомфорт. Ті, хто має другий розмір, часто хочуть збільшити свої груди. Власниці четвертого розміру задоволені своїми формами, але жінки з п'ятим розміром часто скаржаться на дискомфорт через вагу грудей.

Жіночі груди, скріншот

Таким чином, "золота середина" - це груди третього розміру, які вважаються найбільш помітними, зручними і привабливими.

Також наш портал інформував, як прибрати живіт і боки: проста вправа, навіть бігти не потрібно

Популярні новини зараз

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що припиняйте ховати своє тіло під тонною одягу: масаж сухою щіткою змінить вашу шкіру до невпізнання

Вам буде цікаво дізнатися топ-5 найкращих олій для боротьби з розтяжками: як правильно наносити