З'єднання Венери і Плутона наприкінці тижня — критичний період для стосунків у парах, що застоялися.

Ризики розпаду спілок великі, якщо не буде змін і розвитку відносин, оскільки нудьга — це синонім стабільності. Енергетичний фон тижня досить активний та сприятливий. Повертається віра в себе, колишній запал і кураж.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Не найкращий тиждень для представників зодіакального знаку Овен. Ви, швидше за все, цуратиметеся суспільства, користуючись різними, іноді невиправданими приводами, то ви надто хворі, то вам нема чого надіти або ж у вас багато роботи. Романтичні захоплення можуть бути таємними або бути присутніми тільки у світі ваших фантазій і снів, а минулі любовні стосунки, особливо ті, в яких постраждали ви, можуть виявитися в сьогоденні. Овнів чекає успіх у благодійній діяльності, тільки постарайтеся не стати жертвою брехливих лестощів.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Швидше за все, Тельці будуть зайняті своїми особистими інтересами і тим задоволенням, яке доставляє їм, або навпаки не доставляє, роль у житті людей, що вас оточують. Люди, які розраховують на таку роль з вашого боку, є метою ваших зусиль щодо координації діяльності, забезпечення гармонії та співробітництва. Ваше світське життя в цей період може сприяти романтичним захопленням. У представників вашого знака Зодіаку з'являється можливість виконання деяких найзаповітніших бажань. Проте не виключені проблеми у відносинах із друзями та співробітниками по роботі.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У центрі уваги Близнюків цього тижня можуть опинитися світські події, які дозволять оточуючим помітити вашу чарівність і безпосередність. Виявіть своє прагнення співпраці та зацікавленість в інших людях. Користуйтеся будь-якою зручною нагодою, щоб оточуючі звернули на вас увагу. Крім того, цей тиждень торкнеться взаємовідносин, пов'язаних з дорослим поколінням вашої родини, начальством або представниками владних структур.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня на перший план у житті Раків виступатимуть освіта, політичні інтереси та питання культури. Не виключена можливість романтичного захоплення. Деякі з Раків мають приділити увагу вирішенню проблем, пов'язаних зі здоров'ям або роботою когось із ваших близьких, а також спілкуванню та зміцненню взаємин із родичами з боку вашого партнера. Астрологічні обставини цього тижня сприяють прояву себе в живописі, музиці та інших сферах культурного життя.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня значну роль у житті Львів відіграватимуть питання спільних доходів та соціального стану, набутого завдяки шлюбу чи діловому партнерству. Серйозне значення у майбутніх подіях отримають спільні цілі та цінності. Особлива активність очікується у сфері світських контактів та романтичних захоплень. Якщо на цей тиждень заплановано укладання шлюбного союзу, то це сприятиме подальшому збільшенню ваших доходів та покращенню соціального статусу.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня центр подій у житті Дів зміщується до оточуючих вас людей, особливо це стосується ваших ділових партнерів. Крім того, можливі зміни, пов'язані з юридичними питаннями та зв'язками з громадськістю, а також доходами близьких вам людей. Коли астрологічна ситуація складається так само, як цього тижня представникам вашого зодіакального знака слід звернути увагу на питання встановлення гармонії у відносинах та у співпраці задля досягнення спільних цілей. Тиждень сприяє встановленню партнерських відносин та вирішенню юридичних питань.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Терезів цей тиждень буде відзначений гармонією у всьому, що стосується трудової діяльності. Навіть якщо нинішні обставини не вимагають подібної гармонії, дуже корисно буде налагодити добрі стосунки з колегами. Ваша робота в цей час може порушувати юридичні питання, світські події, пов'язані з колегами, питання покращення робочого місця. Крім того, у цей період ви, ймовірно, звернете більшу увагу на своє здоров'я. Робота приноситиме більше радості, атмосфера в робочому колективі стане приємнішою. За певних обставин цей тиждень також буде сприятливим для пошуку або початку нової роботи.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Астрологічні обставини цього тижня сприяють Скорпіонам у гонитві за насолодою. Якщо ви бажаєте привнести у своє життя трохи романтики, не забудьте про світські заходи. Цей час сприяє зміцненню зв'язку з вашим партнером любові і розширенню кола знайомств. Розвинена уява та артистичні устремління допоможуть зробити цей тиждень часом успішним для втілення ваших творчих задумів. Загалом для Скорпіонів цей тиждень дуже благополучний.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Стрільців насолоду від цього тижня принесуть домашні розваги та участь у розважальних заходах разом із членами вашої родини. Крім того, ймовірний прояв підвищеного прагнення до прикраси свого будинку, придбання предметів мистецтва для покращення його обстановки. Обставини цього тижня сприяють встановленню гармонійних взаємин у сім'ї та успішності угод, пов'язаних з нерухомістю. В іншому випадку, Стрільцям буде нестерпно складно перебувати в оточенні близьких людей, або взагалі вам доведеться виїхати в той час, коли захочеться побути вдома.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Козорогів цей тиждень буде пов'язаний із підвищеною чарівністю та загостреним почуттям гумору. Імовірна активізація взаємин із сусідами та людьми, яких ви зустрічаєте щодня. Крім того, у вас може посилитися бажання та з'явиться можливість для зміцнення контактів чи покращення взаємин із рідними людьми, а також родичами з боку другої половинки. Якщо в минулому контакти з сусідами та близькими родичами були складними, настав час зміцнити їх. Тиждень також сприятливий для участі у громадській діяльності та відвідування культурних заходів.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня на перший план у житті Водоліїв вийдуть питання дружби та особистого фінансового становища. Ймовірно прояв підвищеного прагнення купівлі предметів розкоші. У тій чи іншій формі виникне питання про багатство, пов'язане з вашим соціальним статусом. Якщо фінансові справи засмутяться через розбіжності, вам доведеться взяти на себе роль миротворця. При вдалому збігу обставин, ваші доходи зможуть зрости, також на вас чекають хороші можливості, пов'язані зі спільними підприємствами та купівлею-продажем предметів мистецтва.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Здатність Риб привертати увагу оточуючих до власної персони цього тижня не підлягає сумніву. Ваша чарівність, бажання співпрацювати та почуття гумору помітно змінять існуючий стан речей. Важливо виглядати якомога привабливішими та акуратнішими, оскільки ваша зовнішність здатна зробити такий же істотний вплив на результат справи, як і якості характеру. Загалом вам забезпечено успіх. Ви випромінюєте чарівність, що приваблює оточуючих людей, правда не слід думати, що всі впадуть до ваших ніг, але принаймні потрібної уваги ви досягнете. Скористайтеся перевагами цього сприятливого періоду, витягніть всю користь з переваг свого характеру та навичок спілкування.

Нагадаємо про гороскоп на лютий-2024 для всіх знаків Зодіаку: хвиля романтики Стрільців, пропозиції для Дів та поїздки Овнів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.