Про це йдеться на сайті організації.

Як зазначають представники команди Фонду, стосункина відстані для пар, яких роз’єднала війна – цесправжній виклик.

“Надлюдські випробування лягли тягарем не лише на плечі наших мужніх захисників, а й тих, хто чекає, підтримує та надихає наших воїнів: матерів, дружин, дітей. Розлука зміщує пріоритети у стосунках, додаєнові проблеми до тих, що вже існують. Багато жінокпотребують емоційної підтримки, щоб вижити й не втратити психічне здоров'я від сильних переживань – саме для них наприкінці січня ми провели першу онлайн-зустріч у межах курсу “Стійкість”, – кажеНаталія Приходько, волонтерка Фонду.

Також дуже важко доводиться дітям, батьки яких зараз на фронті. Про те, як допомогти їм адаптуватися до змін та підтримати – йшлося на другій зустрічі.

“Російські окупанти позбавили наших дітей спокою, нормального сну та можливості бути поруч зі своїмибатьками, які пішли боронити державу. Натомістьнаповнили їхнє дитинство постійним стресом, страхом за своє життя та життя своїх рідних, хвилюванням за батьків, які зараз на війні. З дітьми необхідно говоритипро це, допомагати їм пройти через такі страшнівипробування”, – наголошує спікерка курсу “Стійкість” Яна Кобець.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

За словами Вадима Столара, у проєкті “Стійкість” вжене вперше перетнулися два основні напрямидіяльності Фонду: допомога військовим та підтримкацивільних.

“Від початку повномасштабного вторгнення наш Фонд активно допомагає військовим. Передаємо все, щонеобхідно на фронті – від екіпірування та наплічниківдо дронів, автівок і засобів боротьби з ворожимибезпілотниками. Пам'ятаємо і про родини захисників. Для них другий рік поспіль ми з командою реалізуємомасштабний проєкт “Відновись”. А на підтримку тих, хто чекає на повернення близьких з фронту, спрямований наш новий курс “Стійкість”, – розповідаєВадим Столар.

Якщо ви прагнете долучитися до зустрічей у межахкурсу – слідкуйте за оголошеннями в соцмережахФонду:

https://www.facebook.com/VadymStolarBF

https://www.instagram.com/stolar.fund/

https://t.me/vadymstolarbf