Таємничий хлопець, який стверджує, що він мандрівник у часі, що застряг у 2027 році, поділився передбачуваним доказом того, що він один у світі серед людей, що вимерли.

Хав'єр вперше став вірусним у 2021 році, заявивши, що він перенісся на шість років у майбутнє, де, як він виявив, був, мабуть, єдиною людиною, яка залишилася у світі. З того часу він поділився відеороликами, на яких він блукає різними місцями, зазвичай переповненими туристами , наприклад, Колізею в Римі, Італія.

Кадр з "Назад у майбутнє-2", скріншот: YouTube

Але послідовники все ще задаються питанням, чи справжня людина, і тепер хлопець, який публікує повідомлення під ім'ям користувача @unicosobreviviente (що перекладається як "єдиний вижив"), як повідомляється, поділився додатковими доказами того, що він "остання жива людина". Один із глядачів припустив, що він "просто прокинувся дуже рано".

Проте самопроголошений шукач часу відреагував на коментар, поділившись у соціальних мережах відео, на якому він показує свій годинник перед тим, як подивитися на порожню вулицю. Машини були припарковані вздовж дороги, руху не було видно.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Повідомлення "мандрівника у часі"

У кліпі місто здавалося зовсім порожнім, довкола нікого. Жодного пішохода – незважаючи на те, що час заявлено лише 20:09.

З того часу відео набрало понад 98 000 лайків, і багато глядачів TikTok почали обговорювати в коментарях, чи може цей загадковий хлопець бути справжньою угодою чи ні. Один користувач сказав: "Запишіть наступного дня в той же час і подивіться, чи є там ті самі машини і мотоцикли" .

Інший стверджував: "Він єдиний, хто вижив, але є й інші вікна зі світлом". Тим часом третій прокоментував: "А ви все ще "в пастці» в іншому вимірі..." Четвертий написав: "Це правда, ваші відео перевірені".

Ця новина з'явилася після того, як Хав'єр опублікував нові кадри прогулянки, здавалося б, пустельному Риму у світлий час доби, коли навколо нікого немає. Машини та комунальні послуги залишаються на своїх місцях, які не використовуються, а навколо Колізею є огорожа, що, на його думку, доводить, що він "як і раніше самотній у світі".

Ще 13 лютого 2021 року Хав'єр поділився відео, де він йде порожньою вулицею, перш ніж запис переходить до порожнього магазину одягу. Хоча магазин в іспанському місті Валенсія був забитий товарами, довкола не було людей.

З моменту свого першого посту він регулярно знімає відео зі своїми 8,1 мільйонами передплатників. Кожен кліп повністю позбавлений людської активності, довкола не видно жодних інших людей. Тим не менш, мандрівнику в часі, як і раніше, доступні такі предмети першої необхідності, як електрика та підключення до Інтернету, щоб він міг завантажувати відео.

Нагадаємо, що чоловік роздягся і став посеред дороги, розмахуючи своїм "куяльником": машини ледве встигли згорнути.

Раніше ми повідомляли, що хлопчик зґвалтував 11-річного однокласника, але з ним навіть нічого не зробили: що не так із цією школою.