Одна з найбільших в Україні служб з доставки поштових відправлень "Нова пошта", яка просто обожнює надсилати своїм потенційним клієнтам повідомлення про новий промо-код у будь-який час доби, продовжує псувати нерви українцям.

Цього разу уважна клієнтка "Нової пошти" зауважила, що у неї посилали солодкі продукти. Наразі співробітникам компанії, як виявилося, не вистачає шоколаду.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Нової пошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Нова пошта", скріншот: YouTube

"Напевно, співробітникам не вистачає заробітної плати, тому що в першій посилці за цей рік у нас вкрали шоколад! Коробка була порвана ніби в неї грали у футбол, у другій посилці пропав сир і також коробка була порвана! Третя посилка це взагалі диво, у відправника посилка вийшла 38 кілограм, при перевезенні сталося диво і вона стала 58 кілограм і звичайно плата була в 2 рази більша!

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

Звичайно ми попросили переважити її і знову диво посилка стала 38 кілограмів і ціна в половину стала меншою!!! І останньою краплею стала сьогоднішня ситуація 30.08.23 нам відправили посилку, у програмі "нова пошта" було вказано 98 кілограм, зв'язавшись із відправником він сказав що посилка максимум до 60 кілограм.

Прибувши на відділення ми попросили переважити посилку, нам відповіли що плата за неї однаково за габарити ми попросили переміряти та переоцінити посилку, але нам у цьому відмовили! Вирушали посилки з Тернополя! Висновки: нова пошта краде та обманює своїх клієнтів!!!", - поділилася неприємною історією незадоволена клієнтка "Нової пошти".

Відгук невдоволеної клієнтки "Нової пошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, щоб не стояти в черзі та заощадити час: у "Новій пошті" розповіли, як швидко отримати посилку.

Раніше повідомлялося, клієнт Нової пошти відсудив десятки тисяч гривень за втрачену посилку.

Також, готуйтеся до нових цін: овочі стануть дешевшими, а м'ясо підніметься в ціні.