Енергетики готуються до найгіршого: голова "Укренерго" розповів, яким буде наступний опалювальний сезон

Енергетика, фото: Знай.ua

Енергетики готуються до найгіршого сценарію у період нового опалювального сезону. Про це розповів голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону "Єдині новини". Володимир Кудрицький заявив, що передбачити, яким буде терор з боку росії цієї зими неможливо, проте енергетики готуються до розвитку найгіршого сценарію. Також він заявив, що енергетичні об'єкти будуть під щільнішою охороною ППО, ніж рік тому. Тоді систем було дуже мало, а в новому опалювальному сезоні, у разі атак, відсоток дронів і ракет, які будуть мета значно зменшиться.

Таке буде ще нескоро: як загадати бажання на зорепаді Персеїди в ніч проти 13 серпня, що заборонено робити

Зорепад Персеїди

Популярні новини зараз

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Щороку в середині серпня все населення Землі може загадати десятки бажань, спостерігаючи зорепад Персеїди. Це не лише гарне видовище, яке приковує до себе увагу, а й потужний потік енергії, що допомагає всім здійснювати задумане. Найважливіше - правильно загадати бажання. Найближчі зорепад буде вже сьогодні, в ніч із 12 на 13 серпня. Астрологи припускають, що можна буде побачити від 70 до 100 метеоритів за годину. Таке можливо за сприятливих погодних умов. І саме в цей час можна буде загадати заповітне бажання. Одна з головних умов того, що бажання, загадане в зорепад, здійсниться, — це віра.Якщо людина вірить у це, то так і буде. Довіряти Всесвіту і діяти самому — набагато афективніший спосіб здійснити свою мрію, ніж просто сильно захотіти.

На байку із сексі-студенткою: 73-річний "юний орел" Поплавський "навалив крінжі" у новому кліпі

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

73-річний Михайло Поплавський, схоже, показав середній палець старості та продовжує брати від життя все, що тільки можна. Так, зірковий ректор справив справжній фурор новим кліпом на свій трек, у якому оспівується кохання та стосунки. Михайло Поплавський вирішив знову всім нагадати, що у душі він усе ще "юний орел". У новому кліпі він знявся на брутальному мотоциклі, а його пасажиркою стала сексі-студентка, яка ніжно притискалася до нього. Образ співаючого ректора також сильно впадає у вічі - стильні окуляри-авіатори, косуха та моторукавички "без пальців".

Встигніть до 30 вересня: ПриватБанк роздасть промокоди зі знижками на пальне, як отримати

Банкомат "ПриватБанку". Фото: скрін youtube

ПриватБанк регулярно запускає вигідні акції з приємними бонусами та подарунками. Цього разу вирішили порадувати підприємців та надали можливість отримати знижку на купівлю палива. Знижка надається у вигляді промокоду на 500 літрів палива. Однак потрібно виконати деякі умови та обов'язково мати картку Mastercard Business. За виконання всіх умов промокод надається автоматично, проте скористатися пропозицією можна лише до 30 вересня 2023 року.

Українцям нараховують помилкові борги, а списувати ніхто не поспішає: "Нафтогаз" та облгази переводять стрілки

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Українці стикаються з тим, що їм нараховують помилкові борги за газ, проте списувати їх ніхто не поспішає. Українка заявила, що регулярно платить за газ, передає показники лічильника і навіть робить звірки з облгазом, але це не вберегло її від помилкового боргу, який їй ніяк не можуть списати. При цьому, за її словами, вона має на руках квитанції про сплату. Проте облгаз переводить стрілки на "Нафтогаз" і навпаки. У "Нафтогазі" відреагували на скаргу та пояснили, що саме облгаз передає обсяги спожитого газу, тому з ним потрібно провести коригування.