Полковник головний воєнком Дарницького ТЦК у Києві, Руслан Тригуб, на початку червня потрапив у страшний скандал, проте досі знаходиться на своїй посаді.

Наприкінці червня воєнком, з ознаками алкогольного сп'яніння, під час комендантської години, за свідченням очевидців, вештався по вулиці Прирічні 44, урочище Перший Шлюз, Золочівська ВТГ, Бориспільського району, Київської області.

Очільник Деснянського ТЦК. Фото: з мережі

Тоді військові підтвердили, що Тригуб та його компанія були в стані алкогольного сп'яніння, а також впливали на Бориспільський РТЦК, щоб його співробітники вручили повістки охоронцям приватної території, які напередодні зробили йому зауваження щодо відпочинку.

На одному відео напівголий Тригуб підтвердив, що впливав на Бориспільський РТЦК для роздачі повісток охоронцям приватної території, які напередодні зробили йому зауваження. А от рапорту про свою відпустку не показав. (посилаючись на те, що він "цивільний і рапорт йому не потрібен").

Популярні новини зараз

Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

П'яний очільник Деснянського ТЦК. Фото: з мережі

Зараз воєнкомів багатьох ТЦК перевіряють, затримують, відсторонюють, чи зреагують відповідні органи на бикування Руслана Тригуба? Він не раз був помічений у стані алкогольного сп'яніння, компрометував погони.

Нагадаємо, ми писали, що п'яний очільник Дарницького ТЦК Руслан Тригуб під час комендантської години крушив паркани та погрожував охоронцям.

Як повідомляв "Знай.ua", з'явилося відео, де голова Дарницького ТЦК Руслан Тригуб з голим пузом зрікається ЗСУ: "Я не військовослужбовець".

Також "Знай.ua" інформував, "Я пожартував, моїх слів не чули": скандальний ректор Зіменковський виправдався через образу студенток медуніверу.