В Іспанії відбулася цікава та незвичайна історія, пов'язана зі зламаним замком... на статевому органі у чоловіка.

Цей несподіваний інцидент стався після розриву стосунків із його дівчиною, яка забрала з собою єдиний ключ від цього "скарбу".

Замок на статевому органі, скріншот: TikTok

Цей чоловік придбав замок для експериментів у ліжку зі своєю партнеркою. Кілька місяців вони використали його у своїх інтимних іграх, а ключ тримала дівчина. Проте їхні стосунки обірвалися три місяці тому, і його колишня подруга забрала із собою ключ. Він намагався самостійно відкрити замок, але безуспішно. Замок почав іржавіти протягом цього часу, коли він намагався отримати дорогоцінний ключ.

Чоловік звернувся до однієї з татуювальниць у Барселоні, відомої як La Tuerta Piercer, щоб отримати допомогу із цією невідкладною проблемою. Жінка поділилася відео з цією ситуацією на своїй сторінці TikTok. Ролик, звичайно, став неймовірно популярним.

Популярні новини зараз

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі

Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Інтим, скріншот: Youtube

На відео можна побачити як чоловік стоїть спиною до камери, а La Tuerta консультується зі своїм колегою Алексом. Вони обговорюють проблему та шукають рішення. Примітно, що замок заіржавів, що ускладнює його відкриття. Тому вони вирішили розбити його молотком.

Нагадаємо, молода пара попалася на інтимі, опинившись на великій висоті: вони не врахували, що там є люди

Як повідомляв "Знай.uа", у Львівській ОДА хотіли провести інтим-тренінг для чиновників – за бюджетні гроші

Знай.ua писав, чоловік на повній гучності дивився інтимні відео в літаку і йому нічого не могли зробити: "Після моєї скарги ..."