У США Габріель Брон розпиляв гараж після того, як заявив, що ця будівля порушує кордон між його ділянкою і ділянкою його сусіда.

Перед тим чоловік запросив двох землемірів, які оглянули прибудову і підтвердили, що вона частково розташована на землі, яка належить йому. Про це пише Daily Stars.

Розпиляний гараж. Фото: TikTok

Інцидент був повторно опублікований у TikTok.

"Я можу майже гарантувати, що не він розпочав цю сусідську війну, але він поставив крапку, розрізавши гараж навпіл. Це приголомшливо", — прокоментував один із глядачів.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Показати ще

Трейсі Браун, дружина чоловіка, який зруйнував гараж, розповіла, що стосунки її родини з сусідами були напруженими відтоді, як вони переїхали до будинку дитинства чоловіка у 2012 році. Попри плутанину навколо землі, вона каже, що між мешканцями не було жодних проблем, поки у 2016 році не помер колишній власник сусіднього будинку Стів Ріттер.

Розпиляний гараж. Фото: TikTok

Колись мирні сусіди виявилися втягнутими в запекле суперництво, що дійшло до крайності, коли Браун залучив землевпорядника, який сказав, що межа ділянки проходить по центру гаража.

Рітери з'їхали зі свого будинку незабаром після оцінки, але їхній молодший син невдовзі повернувся і запитав, чи може він забрати прах батька з гаража.

"Будь ласка, забирайте. Ми хочемо повернути нашу власність, тому що ми платили за неї податки протягом багатьох років. Але він пішов туди і почав розкидати сміття всюди, розбивати скло", — сказала Трейсі.

Наступного дня Браун приніс пилку з механічним приводом і взявся за розподіл гаража. Трейсі сказала, що подружжя винесло урок із цієї драми і в майбутньому суворіше стежитиме за дотриманням законів.

Нагадаємо, ми писали, що жінка повністю вкрилася татуюваннями після того, як у дитинстві їй відрізали ногу.

Як повідомляв "Знай.ua" колишнього топменеджера "Нафтогазу", власника "Конюшні Бутенка" оголосили в розшук.

Також "Знай.ua" інформував, як японці примудряються доживати до 100 років.