Лідер українського політичного блоку "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка нещодавно повернулася з Дубая, вирішила не зменшувати обертів і засвітилася в Koncha Zaspa Residence на концерті відомого шансоньє. Відповідний ролик поширився у мережі.

Поки в Україні триває повномасштабна війна і день у день гинуть люди, Юля Тимошенко насолоджується розкішним життям. Нещодавно вона з чоловіком відпочивала на віллі п'ятизіркового готелю "Kempinski" в Дубаї.

Тимошенко на відпочинку, скріншот з відео

Повернувшись в Україну Юлія Володимирівна, ймовірно, вирішила, що відпочинку багато не буває і побувала на концерті Гаріка Кричевського у комплексі Koncha Zaspa Residence, який розташований неподалік її особняка. Варто зазначити, що номери в елітному заміському готелі столиці коштують по 3-5 тисяч гривень на добу.

Юлія Тимошенко на концерті. Фото: скрін з відео

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На відео, що з'явилося в мережі, видно, що Юлія Тимошенко сидить за столиком під час концерту та з посмішкою спілкується з іншими відвідувачами та навіть не відмовляє у фото, що підходять до неї людям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко в економічному занепаді України: "Вкрала 15 років".

Також наш портал інформував, "Цей цирк закінчиться?": Юлія Тимошенко у полтавській лікарні уявила себе прем'єром – людей побудували, як на з'їзді КПРС.

Крім того, ми писали, екскерівник Дніпрооблради, який повчав українців "миритися з росіянами", ховається за кордоном: "з питань безпеки".