Оголошення про продаж церкви у Львівській області дуже привабило та розсмішило українців. Її ціна складає 350000 $, але що найцікавіше - продавець обіцяє пристойний виторг тому, хто купити церкву.

Місячний дохід, за словами автора оголошення, буде 3500 $-5000 $. Церква продається, бо власник нібито виїхав за кордон. Однак ця пропозиція вже "гуляла" в TikTok ще 2 місяці тому. Його розмістив користувач Moran tomas. Сам факт дуже схвилював користувачів мережі, тому пост набрав неймовірну кількість коментарів.

Реакція українців на продаж церкви

Але ця церква, як з'ясувалося, знаходиться у селі Паліївці Кіровоградської області, а володіє ним парафія праведної Єлизавети ПЦУ. Фото теж невідомо скільки років, зробили її під час будівництва компанії КСК.

Фото храму від компанії КСК, скріншот

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Компанія будує церкви під ключ, але просить за це ціну набагато менше. Саме цей храм замовили місцеві, щоб влаштовувати Богослужіння у зручному місці. За сьогоднішнім курсом 350 тисяч доларів дорівнюють близько 13 млн грн, проте будівництво церкви площею 112 квадратних метрів коштувало замовнику 2,7 млн. грн.

Нагадаємо, суддя, яка співпрацювала з окупантами, хоче уникнути покарання: адвокат тисне на жалість.

Раніше ми писали про те, що пенсіонерам планують доплати, але чоловіки отримають більше грошей: хто може радіти

Як повідомляв Знай.ua, спочатку закликав "російський світ", а зараз працює у військкоматі Дніпра: українське правосуддя знову вражає