Даянна Флорес із Мексики просто відкрила таємничу кімнату в будинку своєї прабабусі, що повернуло її у світ забутого минулого.

За інформацією, яку надає The Mirror, ця подія швидко розлетілася в мережі, ставши вірусною. За словами дівчини, про це нежитлове приміщення їй розповіла бабуся, додавши, що нібито двері туди не відчинялися цілих 20 років... з моменту смерті прабаби.

Даянна, її брати і сестри вирішили через стільки років все ж таки відкрити старі дерев'яні двері, які довгий час залишалися закритими, і поділилися моторошним відео в TikTok.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

У коментарях можна помітити, у скільки людей ці кадри викликали мурашки по шкірі. Тим більше під досить неприємну музику, яку використовують, щоб налякати.

Коли вони таки відчинили ці загадкові двері, вдалося виявити не щось страшне, хоч і лякає... кілька речей, пов'язаних з вірою, релігійні картини та запечатані коробки з невідомим вмістом. Крім цього, в кімнаті також можна було знайти старі меблі та різну "дрібницю", яка колись належала прабабусі дівчини.

У майбутньому сім'я має намір відреставрувати цю кімнату, яка протягом двох десятиліть залишалася запечатаною. До ремонту вона продовжить залишатися "капсулою часу" з лякаючою історією.

Нагадаємо, 50-річний чоловік влаштував 24-годинний інтим і тепер йому загрожує ампутація.

Як повідомляв "Знай.uа", 5-річна дівчина народила здорового сина і вижила сама: батькове ім'я ретельно ховається

Знай.ua писав, школярка вилізла з вікна, бігла городами і кричала про вчительку: мешканці містечка під Полтавою розкрили подробиці про потрійне вбивство