Українці з картками "Ощадбанку" можуть заощаджувати до 40% на купівлі продуктів у мережі супермаркетів АТБ. Як скористатися цією пропозицією, розповіли на офіційній сторінці банку у соціальній мережі facebook.

Українці можуть оформити картку від Visa та "Ощадбанку", яка дає можливість отримати до 40% знижки на покупки у мережі АТБ. У банку зазначили, що власники такої картки мають одразу дві переваги, які дозволяють непогано заощадити.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Так, насамперед оформлення картки дозволяє брати участь в акції вихідного дня "Міцні знижки" від АТБ. Знижки до 40% діють щоп'ятниці, суботи та неділі на обрані товари. Також діє постійна знижка у розмірі 5% на понад 500 акційних товарів при оплаті карткою.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

У Ощадбанку нагадали, що для оформлення картки не обов'язково звертатися безпосередньо до відділення. Можна миттєво придбати цифрову карту, якою можна буде розраховуватися через Google Pay і Apple Pay.

"Крім того, цифрова карта оформляється миттєво і залишається завжди під рукою у смартфоні. Розраховуватися нею зручно за допомогою Google Pay та Apple Pay", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ощадбанк роздає українцям гроші: хто і як може отримати.

Також наш портал інформував, власники карток від "Ощадбанку" можуть отримати сертифікат на 25 тисяч гривень: що потрібно зробити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українка поскаржилася на хамське ставлення "Ощадбанку" до пенсіонерів: "Порушення прав людини".