Можна прибрати Коломойського з "Укрнафти", але є нюанси.

Після того, як підприємство "Укрнафта" тимчасово націоналізували, головою призначили ексголову WOG Сергія Корецького. Стало відомо, що компанія заплатить не менше 285 млн грн охоронній фірмі ТОВ "Секьюрайті" часів Ігоря Коломойського за охорону своїх об'єктів. Про це повідомляється у системі "Прозорро".

Укрнафта, фото zn.ua

"Сек'юрайті" за часів панування "Привату" на "Укрнафті" заробляла на охороні її об'єктів. І після показового результату Коломойського нічого не змінилося. 51% у "Сек'юрайті" записаний на Олега Шайхета – людину Ігоря Палиці.

Фірма прославилася, коли у 2015 році Коломойський завів її в офіс "Укрнафти", побоюючись, що держава виселить її з компанії. Тоді ж було сказано знамениту фразу "Каву йдеш пити?", звернена до нардепа Мустафи Найєма, якого "Секьюрайті" також не пустили на підприємство.

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

Ігор Коломойський, скріншот: YouTube

Зміни в керівництві "Укрнафти" дали привід говорити про те, що групу Коломойського усунуто від потоків компанії. Однак фірма "Секьюрайті" однозначно пов’язана з охороною інтересів олігарха.

Повідомляється, що у наглядову раду компанії "Укрнафти" також увійшли нові люди, у тому числі представники голови Офісу президента Андрія Єрмака: юристка його адвокатської фірми Роза Тапанова та керівник кабінету голови ОП Андрій Гота.

Нагадаємо, ми писали, що новий директор "Укрнафти" Сергій Корецький пішов стопами Коболєва: одразу почав виписувати собі космічні зарплати.

Як повідомляв "Знай.ua" перед посівною та контрнаступом українські АЗС знижують ціни на солярку: водії чекали більше року.

Також "Знай.ua" інформував, українців попередили про зниження цін на блакитне паливо.