Відома українська мольфарка Олена Стеценко використала свої сили передбачення, щоб розібратися з питаннями, на які хочуть почути відповіді українці. Вона розповіла, чим може закінчитися "новий наступ росії", який, як попереджають у США, може розпочатися вже за кілька тижнів.

Олена Стеценко визначила, що цей так званий "новий наступ" росіян буде дуже невеликим. А ось після нього українські захисники зможуть направити всі сили на контрнаступ.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Олени Стеценко, який вже доступний у YouTube.

мольфарка Олена Стеценко

"Ми знаємо, що російська армія вже виснажена, вона втратила дуже багато військової техніки, багато людського ресурсу. Цей наступ перетвориться для них на контрнаступ нашої української армії", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

За словами провидиці, до середини квітня ЗСУ отримають достатньо військової допомоги від західних партнерів для того, щоб перейти у наступ на ворога.

Олена Стеценко

"Російські війська готують наступ по всій лінії, де зараз ведуться військові дії для того, щоб подивитися, де в українській армії слабкі місця, де можна прорватися. Але ми вже готові. Прорватися їм не вдасться, а ми навпаки підемо в контрнаступ" - прогнозує мольфарка.

Нагадаємо, землетрус – це початок: гуцульська мольфарка передбачила справжній Апокаліпсис для всього світу, росія все прискорила.

Раніше повідомлялося, 50-річний морпіх "Сапсан": був рятувальником та тренером, а став розвідником, хто захищає Україну від ворога.

Також, сонячне затемнення 30 квітня: чому не можна одружуватися і агресивно поводитися, заборони магічних днів.