У Twitter продовжують обговорення історії, якою поділилася "бідна" блогерка, яка переїхала через війну до Німеччини, розповівши, як п'ять місяців намагалася отримати новий iPhone від свого хлопця-німця.

Ця розповідь розділила інтернет-спільноту: одні вважали дівчину хитру, інші зосередилися на її привабливих формах, жартували про скромних чоловіків і були готові купити їй будь-яку техніку.

З України вона поїхала зі смартфоном Samsung, який її не задовольняв. Блогерка розповіла, що спочатку намагалася натякати на подарунок, але такий підхід не приніс успіху.

"Насамперед коли ми були у відпустці я почала йому потихеньку натякати. Але, дівчатка, не чиніть так, тому що натяки з чоловіками не працюють", - заявила вона.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Після цього дівчина вирішила прямо попросити "телефон із гарною якістю зйомки". Хлопець погодився, але, коли дізнався, що дівчина хоче останній iPhone, він змінив свою думку.

Iphone: фото

Хлопець вважає, що це просто предмет розкоші, щоб я просто ходила і перед усіма хвалилася... але він потрібен дівчині, нібито для роботи. У результаті вона "виносила" йому мозок протягом 3 місяців і маніпулювала, нібито він її не любить, якщо не хоче купити їй новенький телефон.

У цій історії згодом стало відомо, що хлопець сам використовує iPhone, щоб спілкуватися з мільйонерами та "демонструвати" свій статус. І в результаті її молодик змирився... поетом купив собі телевізор за 5 тисяч євро, тому що сам їх заробив і може витрачати гроші куди завгодно.

Історія українки в Європі, скріншот: Twitter

Нагадаємо, українка в Барселоні викотила претензії через погану безкоштовну квартиру: "Це нормальні умови?"

Як повідомляв "Знай.uа", у Європі зростає інтерес до "інтим-відео" з нібито українськими біженцями: "Високий попит від чоловіків"

Знай.ua писав, з Європи можуть видворити тисячі українських біженців: хто може потрапити "під роздачу"