Колишня черниця поділилася строгими правилами носіння спідньої білизни, яким вона мала йти у своєму монастирі, інакше вона ризикувала зіткнутися з гнівом настоятеля.

Керрі-Ейлін з Пенсільванії пішла в монастир, коли їй було 18 років, після дійсно великого поклику серця, як стверджує дівчина.

Але через п'ять років вона вирішила залишити монастир назавжди, тому що почувала себе вкрай нещасною і завжди турбувалася про порушення суворих правил.

Монастир, фото YouTube

Тепер заміжня мама шістьох дітей вирушила до TikTok, щоб розповісти більше про таємниче життя черниць у монастирях, у тому числі про особливу спідню білизну, яку вони мають носити за звичкою.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

В одному відео з докладним описом списку правил, який їй дали перед вступом до монастиря, Керрі розповіла, що кожна черниця в її монастирі мала принести "сім пар білих бавовняних трусів, а не стрінги чи бразилії, що сидять на стегнах" .

Керрі, відома у монастирі як сестра Марія Фаустина, сказала, що не розуміє, чому існує правило не носити труси на стегнах (потрібно на талії).

Вона сказала: "Я не знаю, чому це була вимога, я припускаю, що це якось пов'язане зі скромністю, але я дійсно не знаю".

Колишня черниця Кері-Ейлін, фото: carrie_eileen_chuff/TikTok

У списку черниць також просили принести два комплекти довгої спідньої білизни, вказавши, що вона має бути тонкою.

До бюстгальтерів також висувались суворі вимоги, сказала Керрі: "Ніяких кісточок, вони мають бути білого або тілесного кольору".

Бавовняна нижня білизна була не єдиною, що черниці мали носити, вони також повинні були принести коричневі шкарпетки до колін, білі футболки з круглим вирізом, білі блузки з довгими рукавами, темно-коричневі спідниці довжиною 25,5 сантиметрів над підлогою та повні напівсліпи. які були на висоті 30,5 сантиметрів над підлогою.

Керрі повідомила, що їхня спідня білизна перевірялася, щоб переконатися, що вона підходить.

Відповідаючи на коментар про те, як дотримуються правила, вона сказала: "Сестри з пральні знатимуть! Вони скажуть настоятелю, і настоятель при необхідності замовить відповідні заміни".

Черниця Керрі-Ейлін, фото: carrie_eileen_chuff/TikTok

Список не був дешевим. Загалом купівля більшої частини одягу, якого вона потребувала 2003 року, коштувала Керрі 508,49 доларів.

На додачу їй довелося заплатити посаг у розмірі 300 доларів, щоб приєднатися до монастиря, а також викласти 2400 доларів на медичну страховку протягом року.

Суворі правила монастиря не обмежувалися дрес-кодом.

Ченці також були обмежені у засобах для менструального циклу, які вони могли використовувати, а тампони були заборонені у монастирі Керрі.

В іншому відео колишня черниця пояснила: "Є багато спільнот, які дозволяють використання тампонів, проте моя спільнота не була однією з них. Ми могли б використовувати менструальні прокладки, тоді тампони були не дуже віталися, але це тому, що наш начальник турбувався про ризик синдрому токсичного шоку.

Через суворе правило вона боялася бути спійманою, коли одного разу їй надіслали тампони.

Черниця Керрі-Ейлін, фото: carrie_eileen_chuff/TikTok

Колишня черниця розповіла, що їх могли впіймати на вживанні заборонених продуктів під час регулярних перевірок камер.

Вона додала: "Вони періодично перевіряли камери на предмет чистоти, плюс, якщо ми колись отримували подарунки, ми мали здати їх настоятелю. Я завжди, завжди турбувалася і боялася, що на мене накричать".

В іншому дивному правилі, встановленому Настоятелькою, черницям дозволялося використовувати лише натуральний дезодорант, і Керрі сказала, що це явно не допомагало деяким сестрам.

Список для монастиря, кадр з відео

У 2008 році Керрі вирішила назавжди покинути монастир, зрозумівши, що вона не покликана бути монахинею.

Нагадаємо про 5 помилок, через які можна залишитися "з носом" : у Пенсійному фонді попередили, чому можуть втратити допомогу.