Дочки колишнього регіонала, голови депутатської групи "Платформа за життя та мир", яку створили з колишніх членів проросійської партії ОПЗЖ, Юрія Бойка разом із чоловіками насолоджуються життям у Франції. Про це повідомляє telegram-канал Батальйон "Монако".

Юрій Бойко має дві дочки — Ярослава та Уляна, які керують журналом L'Officiel. Чоловік однієї з доньок колишнього голови проросійської ОПЗЖ Сергій Горовий. Чоловік протягом 1 років займав керівну посаду в "Київгазі", а зараз володіє видавничим будинком, що випускає глянець.

Юрій Бойко, скріншот: Youtube

Михайло Бондаренко – чоловік другої доньки одіозної політики. Чоловік є сином фундаторів популярного українського порталу. Нині доньки Юрія Бойка разом із чоловіками подорожую Європою. Наприклад, нещодавно пари побували на Паризькому та Міланському тижні моди, де оцінили нові колекції.

Доньки Юрія Бойка. Фото: Батальйон "Монако"

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Колишній голова "ОПЗЖ" Юрій Бойко сильно "прославився" на третій день повномасштабного російського вторгнення. Він вийшов в ефір до пропагандиста Соловйова, де спокійно обговорював вторгнення РФ і глузував з українських ЗМІ. Нещодавно українці закликали владу позбавити Бойка звання "Герой Українці", втім, підстав для цього поки не знайшли.

Раніше портал Знай повідомляв, керівник ОПЗЖ Бойко хоче щось вимагати від влади: нагадали, як підбурював московській пропаганді.

Також наш портал інформував, Гетьманцев пошкодував нардепа ОПЗЖ Абрамовича, який за лічені дні до вторгнення втік із країни: "Великий патріот".

Крім того, ми писали, українці відправили Арестовича за крейсером "москва": "Гидота показує рівень..."