Для всіх наших читачів, які стосуються водіння авто, є кілька важливих порад від профі. Давайте цього разу розберемося, в яких випадках необхідно заправляти бак своєї "ластівки" від "відвалу". Для чого водії заливають повний бак? Відповідь це питання вже є.

Про це ми дізналися завдяки інформації від одного з українських автоблогерів, який ділиться своїми порадами у YouTube.

АЗС, скріншот: YouTube

За словами експерта, заливати повний бак вкрай не рекомендується, оскільки це призводить до того, що паливо може просто "потекти", залишаючи за собою сліди з розлученнями, не кажучи про те, що це вкрай неекономно. Також, якщо на вулиці спекотно, паливо може спалахнути.

Тим не менш, є один момент, повна заправка бака крута подія, коли бак авто виконаний з металу. Справа в тому, що сучасні баки виготовлені з пластику, тобто не схильні до корозії. На жаль, метал може заіржавіти, тому повне заправлення допоможе не допустити появу конденсату.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показати ще

Це дуже важливо, коли на вулиці мінусова погода, якщо авто паркується в теплому гаражі. Дані умови дають поштовх появі конденсату, який перешкоджатиме нормальній роботі мотора.

Добре, коли українські водії мають гроші на заправку "повного бака". Наші мережі АЗС оновили ціни на бензин, солярку та автогаз. Середня вартість палива на останні дні січня знову пішла до зниження.

АЗС. Фото: скрін youtube

Згідно із відкритими даними, заправні станції опустили ціни на бензин А-95 преміум на 3 копійки – його вартість зараз становить 50,83 грн/л. А-95 подешевшав лише на 1 копійку, склавши 48,93 грн/л. А-92 також опустився на 3 копійки – 47,53 грн/л. У свою чергу, літр дизпалива став дешевшим на 4 копійки, склавши 52,78 грн, а цінник на автогаз знизився на 9 копійок, склавши 27,11 грн.

Нагадаємо, "Цінопад" сповільнився: АЗС показали оновлені ціни на бензин, дизель та скраплений газ.

Раніше повідомлялося, що долар стабілізувався, а євро продовжує набирати обертів: чого чекати від курсу валют в останній тиждень січня.

Також, заміна газового лічильника: українцям порадили терміново зробити це, доки грошей не беруть.