Виробник електричного транспорту для дітей та дорослих Emobili розробив новий вид електротанспорту для ЗСУ, яке має допомогти долати відстань на пересіченій місцевості.

Електроквадроцикл на одному заряді батареї може проїхати 150-180 км, але за бажання акумулятор можна замінити на більш місткий, щоб подолати 250 км. Також може виконувати функцію павербанків та дозволяють використовувати роз'єм 12В. Про це повідомляють на сайті Аutotheme.

Himaks. Фото: скриншот autotheme.info

Спереду авто оснащене світлодіодними ліхтарями, ззаду — розміщено компактний багажник, який в разі потреби можна розкласти, щоб перевезти пораненого в лежачому положенні. Загальна вантажопідйомність квадрацикла до 350 кг.

Crafter Himaks має саперну лопату, захисні крила від бруду та спеціальні мішки, які можна використовувати в тому числі для боєприпасів.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

Himaks. Фото: скриншот autotheme.info

Серед особливостей квадроцикла можна також виділити наявність передніх амортизаторів із регулюванням жорсткості та задніх газомасляних.

Є чотири діапазони швидкості, кожен з яких дозволяє розганятися до певного показника: 1-й – до 12 км/год, 2-й – до 24 км/год, 3-й – до 36 км/год та 4-й – до 50 км/год. Його ціна — 430 тис. грн.

Himaks. Фото: скриншот autotheme.info

Нагадаємо, ми писали, що автівки стали доступніші: за скільки можна купити машину з "пробігом".

Як повідомляв "Знай.ua" позбавитись подряпин на лобовому склі: декілька дієвих порад

Також "Знай.ua" інформував, що Ford of Europe замінить на своїх авто всі двигуни — в чому причина.