Стало відомо про те, кому на сьогоднішній день українці довіряють найсильніше. Йдеться про лідерів закордонних країн, і результати приємно вражають.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного на запит центру "Нова Європа" .

Виявилося, що зараз наші громадяни найбільше довіряють президенту Польщі Анджею Дуді. Він став лідером тієї країни, яка допомагала і допомагає Україні після 24 лютого найсильніше.

Польський лідер очолює цей рейтинг уже другий гол поспіль і залишається лідером симпатій у людей. Йому довіряє 87% людей.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Друге місце у президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена – 79%. Голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн на третьому місці – 73%.

А ось антирейтинг очолив лідер країни терориста, яка вже 9 років не дає нам спокійно жити. Йдеться про Володимира Путіна, і не дивно, що українці зовсім йому не довіряють. Тут більше питання до тих українців, які не висловили вотум недовіри до нього, бо таких лише 97%.

Соцопитування, фото: скріншот з відео

На другому місці президент Білорусі з відсотків недовіри 94%, а замикає трійку антилідерів президент Китаю, який так і не засудив війну, і продовжує співпрацювати з терористами.

Крім того, інші опитування показали, що українці не погодяться ніколи в житті на жодні територіальні поступки, оскільки в такому разі це ніколи не закінчиться. Ми всі приймемо лише повну перемогу.

саміт Великої Сімки, скріншот з відео

Нагадаємо, для чого Росія розганяє культ смерті серед громадян, і коли це перестане працювати

Раніше повідомлялося, що масштабний контрнаступ ЗСУ

Також росія днями може завдати чергового удару по Україні: чого чекають окупанти