Ще одна група чоловіків може їхати за кордон: кому пощастить провідати дружину

Чоловікам в Україні, які "заброньовані" від мобілізації, можуть дозволити виїжджати за кордон. Наразі в Україні йде війна і впроваджено воєнний час, тому всі чоловіки не можуть залишити країну. Але в уряді розробляють процедуру, яка дозволить певним групам чоловіків виїздити за кордон. Про це розповіла міністерка економіки Юлія Свириденко.

Перевірка документів на кордоні, фото із вільних джерел

Кого з українців змусять повернути субсидію: у ПФУ назвали конкретні категорії

Українцям повідомили, кому з них можуть відмовити в оформленні та навіть змусити повернути субсидію. Як повідомляє Пенсійний фонд України, громадяни України, які отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, зобов'язані протягом 30 календарних днів з моменту виникнення певних обставин, що впливають на призначення допомоги, проінформувати про це Пенсійний фонд.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Субсидії, скріншот: YouTube

2 мільйони мобіків путін хоче кинути в Україну: чи зіграють вирішальну роль

Стало відомо про те, чи зможуть допомогти путіну близько 2 мільйонів мобілізованих росіян здобути перемогу, чи "друга армія у світі" навіть із такою кількістю бійців продовжить бігати від ЗСУ. Про це заявив військовий експерт Михайло Самусь.

російські окупанти, скріншот: YouTube

Заощадити на теплі у 2023 році реально: декілька дієвих методів скоротити суму в платіжці

Чимало українців втратили частину доходів, і продовжують шукати способи, аби економити через ситуацію в країні. Щоб платити менше, слід дотримуватися кількох правил. Основні правила для економії та збереження тепла розповіли у державному агентстві з питань енергоефективності.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Провести платежі за відсутності інтернету: ПриватБанк розповів, як зробити майже неможливе

Користувачі "Приват24 для бізнесу" можуть підготувати платежі навіть за відсутності інтернету. Через перебої з електроенергією багато процесів, пов'язаних з платежами переносяться. Для того, щоб бізнес не страждав за відсутності електроенергії та інтернету, ПриватБанк розробив методику, за якою можна проводити платежі. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

Приватбанк. Фото: скрін youtube