Світло подорожчає одразу на 18%: українцям, які живуть у непроглядній темряві, виставили нові тарифи

Вимкнення світла, фото: Знай.ua

Для наших читачів, які намагаються дізнатися, що буде з тарифами на електрику в найближчі місяці, у нас є чітка відповідь. Справа в тому, що Нацкомісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, ухвалила рішення про підвищення тарифів на електроенергію для частини споживачів. На сайті регулятора йдеться, що підвищення торкнеться виключно непобутових споживачів. Тариф на електроенергію для населення не зміниться.

Росія готується до війни на своїй території, громадян уже попередили

Російські військові. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

До обстрілів готувати почали вже навіть росіян. Влада розуміє, що війна дуже скоро переміститься на їхню територію. 10 місяців тому кривавий диктатор путін уявив із себе великого завойовника, і вирішив напасти на територію України. Він вважав, що триватиме протистояння лише кілька тижнів, а Київ взагалі вони зможуть захопити за три дні. Однак, минуло вже 10 місяців з початку найбільшої в його житті помилки, і війна не тільки все ще продовжується, а й є провальною для російських окупантів. Крім того, у Кремлі чудово розуміють, що чим довше вони воюватимуть, тим сильніше розлютять українців, і в один момент бойові дії будуть уже на їхній території.

Kalush, Пивоваров, Alekseev та інші зірки України попалися на роботі з рф: "Ми не хотіли"

Kalush Orchestra, фото: Instagram

Повномасштабна війна в Україні триває вже понад 300 днів, проте, як виявилося, це не заважає українським зіркам шоу-бізнесу відключити голову та продовжити працювати з росіянами. Українська активістка Олена Іващенко, яка знаходиться в Лондоні, поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram деякими подробицями щодо концертів наших артистів у Європі... зокрема, про Kalush, Дмитра Монатіка, Артема Пивоварова та інших. Вона заявила, що концерт Kalush, який відбувся 15 грудня 2022 року, було організовано російською агенцією Inhype. Адже цей колектив був символом України, зокрема й для Великобританії. Адже вони виграли "Євробачення".

Українців почнуть масово звільняти: хто залишиться без роботи вже на Новий рік, відповідь експертки

Українці, новорічні свята, фото: Знай.ua

Українці вже пережили кілька хвиль звільнень, після яких багато хто залишився без роботи та засобів до існування. Спочатку коронавірус, який відправив багатьох на удальонку у кращому разі, потім і великомасштабна війна, яку затіяла росія. І здавалося б, що куди далі? Але ні, українців попередили про нове скорочення посад, а отже – звільнення. Керівничиня напряму рекрутингу та Executive search порталу GRC.ua Наталія Слинько повідомила, що в Україні наприкінці року очікується досить високий рівень безробіття, а під Новий рік або відразу після нього у багатьох компаніях пройде чергова хвиля скорочень.

Володимир Зеленський може представити мирний план для закінчення війни найближчими місяцями, у США вже вивчають його

Володимир Зеленський та Джо Байден, фото: пресслужба ОП

Мирні переговори відбудуться не раніше, ніж за кілька місяців, і вся причина у підготовці спеціального документа. Справа в тому, що дипломатія навколо війни в Україні лише почала зараз набирати обертів, хоча обидві сторони поки що не збираються сідати за стіл переговорів. У Кремлі постійно говорять про необхідність цього кроку, проте зрозуміло, що робиться це для перегрупування військ і поповнення резервів. Путін хоче заморозити конфлікт ще на якийсь час. В Україні ж прямо кажуть, що там нема з ким розмовляти, і спочатку потрібно максимально зміцнити переговорні позиції. Саме для цього Володимир Зеленський приїжджав до США до Джо Байдена, а кремлівський алкоголік Дмитро Медведєв до Китаю.