Україні загрожує дефіцит хліба у 2023 році: яка причина та наскільки плачевна ситуація

Українцям варто боятися не лише дикого зростання цін на продукти харчування, а ще й дефіциту. У країні може виникнути нестача хліба через різке зниження врожайності та скорочення посівних площ зернових культур.

Хліб, фото: Знай.ua

Новорічні салати влетять у копійчину: супермаркети показали нові ціни на консервовану кукурудзу та зелений горошок

Новорічні салати цього року коштуватимуть українцям помітно дорожче, ніж попереднього, оскільки навіть такі елементарні інгредієнти як консервована кукурудза та зелений горошок помітно піднялися в ціні. Як виглядають цінники на полицях супермаркетів, показав портал Мінфін.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Новорічний стіл, скріншот: Youtube

Пародист Зеленського Юрій Велкий порадив "лаврову" курити в правильному місці: "Досить курити де попало, куріть, де не попало"

Відомий пародист з "Кварталу 95" Юрій Великий показав нарешті себе в улюбленій ролі — Володимира Зеленського. Артист на своїй сторінці в instagram, де публікує свої дотепні пародії та сатири на руських та їхню владу, розмістив бекстейдж, у якому анонсував свою участь у сатиричному серіалі "бункер".

Сергій Лавров, фото: скріншот із відео

Відомий екстрасенс розповів, коли чекати військового загострення та чи атакує Білорусь

Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах Таро для шанувальників, кількість яких вже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram

Папа Римський може залишити Святий престол: Ватикан дуже стурбований

Кінець близько. Але, на жаль, мова не про російського президента, а про відставку папи Римського Франциска. Підписано заяву про звільнення з посади при збігу плачевних обставин. Як зазначається, Папа Римський давно вже підписав заяву про свою відставку, яку вони використовують проти нього, якщо здоров'я значно погіршиться.

Папа Римський. Фото: скриншот Youtube