Деякі київські аптеки та ветклініки продовжать працювати навіть у разі блекауту. Вони будуть оснащені резервними джерелами живлення. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко у своєму telegram-каналі.

Мер Києва повідомив, що аптеки КП "Фармація" забезпечені резервними джерелами харчування та працюватимуть за повної відсутності електропостачання.

Аптека, скріншот: YouTube

Також за умов блекауту продовжать працювати і деякі аптеки приватних мереж, тому без ліків мешканці столиці не залишаться.

Адреси аптек, що працюють під час блекауту. Фото: скрін

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

У той же час, у разі повного відключення електрики отримати ветеринарну допомогу зможуть домашні вихованці киян. Лікувально-діагностичні послуги тварини матимуть змогу отримати у ветклініках, що входять до складу КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини".

Прийом у ветеринара. Фото: скрін youtube

"Не залишаться без допомоги і ваші домашні вихованці. Кваліфіковану ветеринарну допомогу домашнім тваринам в умовах відсутності електропостачання надаватимуть комунальні ветлікарні", - констатував Віталій Кличко.

Адреси ветеринарних клінік:

  • Вірменська, 29, Деснянський район;
  • Електротехнічна, 5А, Деснянський район;
  • Ярославська, 13А, Подільський район.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям представили три сценарії можливого "блекауту": 23 листопада було ще не найгірше.

Також наш портал інформував, як заплатити за газ та передати свідчення лічильників, якщо немає світла чи зв'язку: інструкція від "Нафтогазу".

Крім того, наш портал повідомляв повний блекаут у Києві: директор ДТЕК розповів, коли столиця може залишитися без світла надовго.