Кейт Міддлтон вийшла на червону доріжку на церемонії нагородження в "нашийнику помсти", яке колись одягала принцеса Діана, незважаючи на те, що, як повідомляється, це дратувало королеву.

Принцеса Уельська з'явилася на церемонії вручення премії Earthshot Prize 2022 у п'ятницю, 2 грудня, в орендованій сукні від бренду Solace London та знаменитому чокері.

Кольє вартістю понад 12,2 мільйонів фунтів стерлінгів прикрашало шию Діани на гала-вечері в Тейт Модерн у липні 1997 року.

Але, за словами королівських експертів, саме те, що вона носила його на голові, дратувало королеву.

Кейт одягла намисто минулої ночі в Бостоні, штат Массачусетс, і коментатор назвав його "нашийником помсти" з огляду на його появу після виходу трейлера до нового документального фільму Netflix про Гаррі та Меган.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Коли ставки були високі для "Принцес Уельських", Діана одягла сукню помсти. Кетрін, принцеса Уельська подарувала нам кольє-нашийник Revenge!".

У 1985 році, під час їх з Чарльзом турне Австралією, Діана поспішала підготуватися до гала-вечері в Мельбурні, коли їй не вдалося натягнути прикрасу на голову.

Повідомляється, що потім канадський дипломат Віктор Чепмен переконав її носити його як головний убір.

"Це була річ, яку королева дуже любила, але яку вона, у свою чергу, вирішила передати Діані як весільний подарунок", - розповіла Express королівський коментатор Дебора Аттанасіо. - За словами джерел, близьких до королеви, побачивши, що з ним зробила Діана, Її Величність дуже розлютилася» .

Коли було подаровано Діані королевою, коли вона приєдналася до королівської родини, після того, як королева успадкувала його від своєї бабусі, королеви Марії.

Нагадаємо, що король Чарльз III вирішив відзначати Різдво за новим: Меган Маркл та принц Гаррі вже відмовилися.

Раніше ми повідомляли, що принцеса Уельська Кейт Міддлтон підтримала біженців у Британії та покуштувала український коровай.