Колишній народний депутат Ілля Кива, який жорстоко зрадив Україну і продався росії в цій війні, вивалив порцію своєї чергової маячні. Цього разу він вирішив розповісти, чому насправді втік із країни.

Ілля Кива у своєму Telegram-каналі опублікував відео, в якому розповів "захоплюючу" історію про те, як його хотіла "знечестити" українська влада, але він спритно покинув країну, щоб цього не сталося. Зараз, як відомо, держзрадник перебуває в Москві, якій гидко продався під час війни.

Ілля Кива, фото: Instagram

"Сьогодні в Україні діє лише два формати. Це ті, ХТО тра**є, і ті, КОГО тра**ють. Так от. Бути тра***тим клоунами мені не дозволяє виховання, а тра**ти свій український народ мені не дозволяє совість", - заявив Кива.

Примітно, що він назвав українців "своїми", хоча вони вже давно відхрестилися від нього і забули, як про страшний сон. Більше того, Кива вирішив "ушляхетнити" свою зраду та втечу. Він заговорив про якийсь маячний порятунок.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Мені довелося виїхати, що в мене з'явилася можливість рятувати тих, хто засуджений до смерті", - підбив підсумки держзрадник.

Раніше ми писали про те, що наркоманія Іллі Киви набула нового формату: передбачає масові розстріли цивільних у Миколаєві та не російськими військами.

Як повідомляв Знай.ua, нелюди жорстоко вбили добровольця, який готувався до мобілізації: за одного з них ручався зрадник Ілля Кива

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Великий з "Кварталу 95" змусив Соловйова ходити по-великому: "Шановні вози*"