Один із найбільших українських банків "ПриватБанк", який користується популярністю через велику кількість банкоматів, продовжує дивувати українців. На цей раз з'явилася інформація, що фінансова установа нібито забирає гроші у внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які вони отримують від держави у вигляді виплат.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Півроку були в окупації, виїхали на підконтрольну територію України, отримали допомогу як ВПО, більшу частину суми ПриватБанк забрав. Цей банк чхав на закон України No2120-IX, який діє під час військового стану, і ще 30 днів після його завершення про заборону зняття штрафів та нарахування пені за заборгованістю. Люди, які розраховували за щось купити хоча б шматок хліба, ПриватБанк забрав і це.Куди дивиться держава та Нацбанк, незрозуміло, що навіть на біженцях від війни ПриватБанк досить непогано заробляє. рідна мати.", - поділився незадоволений клієнт "ПриватБанку".

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також варто зазначити заради справедливості, що представники банку надали відповідь на цю скаргу: "На жаль, відгук не має даних, які б дозволили вас ідентифікувати та перевірити інформацію. Ми звернулися в особисті повідомлення для уточнення ваших контактів".

Нагадаємо, "Ощадбанк" кошмарить пенсіонерів незрозумілими "комісіями" за зняття готівки: "Ганьба" .

Раніше повідомлялося, що така проблема у кожного другого: українка з карткою "ПриватБанку" розкрила схему шахраїв, списали 24 тисячі .

Також у безпеці тільки Монобанк: українців попередили про масове закриття відділень .