Один з найбільших операторів з доставки "Нова пошта" нагадав, чи працює сервіс під час повітряної тривоги або відсутності світла.

У пресслужбі "Нової пошти" нагадали, які послуги можна отримати під час повітряної тривоги та відключення електроенергії.

Нова пошта. Фото: скрін youtube

Невеличке нагадування. Працюємо навіть без світла за умови відсутності повітряної тривоги. - йдеться у оголошенні.

Якщо повітряна тривога закінчилася, а світла у відділенні немає, можна отримати чи відправити посилку. У НП обіцяють, що зможуть прийняти замовлення або видати його мобільними пристроями. Але у разі оголошення повітряної тривоги, відділення не працюють.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Скриншот повідомлення, Twitter

Нагадаємо, що "Нова пошта" нещодавно запустила новий сервіс "пункт передачі", завдяки якому можна передати речі іншим лише за 10 грн. А також відмовилась від російської мови у своїх застосунках та сайті, слідом за банками Монобанк, Приват Банк та Ощадбанк, на яких віднедавна не має російської серед пропонованих до обслуговування.

Нагадаємо, ми писали, що у Пенсійному фонді показали, скільки українців отримують пенсію від 2 до 3 тисяч грн — найбільше прошарок.

Як повідомляв "Знай.ua" українці зможуть через поштомати Нової пошти передавати речі один одному: аналог камери схову.

Також "Знай.ua" інформував, що масова паніка, кілометрові черги та дефіцит: експерт пояснив, чому недоцільно бігти при кожній паніці до магазинів та на АЗС.