Аліна Паш "почула" поклик пращурів ще до війни і вшанувала пам'ять "забутих": "Глибина та велич нашого коріння"

Аліна Паш, фото: Instagram

Аліна Паш випустила неймовірну ліричну відеороботу до треку "Тіні Забутих Предків", у якому вона співає про видатних українських поетів - Симоненка, Стуса, Франка, Лесю Українку, Сковороду та інших. Рядки були написані ще до повномасштабної війни, але сьогодні вони точно передають настрій всього народу. Зйомка відео відбувалася під водою. Моделі із жовто-синіми тканинами виконували різні рухи на глибині. Картина вражає.

Бункерний маразматик путін "приєднав" до рф захоплені території, та закликав Україну здаватися: "Як було вже не буде"

Сальдо, Балицький, путін, Пушилін та Пасічник, кадр із звернення

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

30 вересня путін вирішив нарешті виконати те, що обіцяв своїм холуям - приєднати території України, як вдалося захопити. Щоправда, перед тим, він вирішив вилити трохи маразматичного лайна на голови тих, хто його зібрався слухати. Отже, з усього сказаного, стало відомо, що "днр та "лнр", а також Запорізька та Херсонська області "мають спільну долю з росією". Замість репарацій він обіцяє відновлювати ту інфраструктуру, яку встиг знищити за пів року війни. Також путін звинуватив англосаксів у диверсіях на "Північних потоках" та закликав "київський режим"негайно припинити бойові дії та повернутися за стіл переговорів.

Ціни на огірки та томати рвонули вгору: як змінилися цінники та що спровокувало подорожчання

Овочі. Фото: скрін youtube

В Україні почали стрімко дорожчати тепличні овочі, такі як огірки та томати. Які цінники виставили продавці і що відбувається з цінами на інші овочі, розповідає портал AgroTimes, посилаючись на свої дані моніторингу найбільшого оптового ринку на заході України "Шувар". Так, лише за кілька днів томати-сливки зросли у ціні з 30 до 35-37 гривень за кілограм, а круглі томати подорожчали з 30-32 гривень до 36 гривень за один кілограм.

Настя Каменських достукалася до Ані Лорак і смачно "плюнула" в неї: "Кіркоров сказав мовчати та думати на 2 роки вперед"

Ані Лорак і Настя Каменських, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Ані Лорак стала одним із найбільших з розчарувань українців за час війни, яку розпочала росія. І якщо одні люди без роздумів викреслили творчість Кароліни та саму співачку зі свого життя, то іншим усе ще цікаво, чому вона так вчинила. Завісу таємниці відкрив чоловік Насті Каменських - Олексій Потапенко (Потап), який нещодавно повернувся до України і тепер щосили роздає інтерв'ю. Не секрет, що багато українських знаменитостей намагалися достукатися до своїх колег на початку війни і Насті Каменських таки вдалося додзвонитися Ані Лорак.

Україна подала заявку на пришвидшене приєднання до НАТО: Володимир Зеленський зробив термінову заяву

Володимир Зеленський. Фото: скриншот з відео

Зеленський заявив, що провів засідання ставки Головнокомандувача та Ради нацбезпеки оборони, та заявив, що де-факто ми вже пройшли свій шлях до НАТО. Рішення засідань - "По-перше - шлях посилення України і вигнання окупантів з усієї нашої території повертає мир. Ми пройдемо цим шляхом. Україна була і залишається лідером в переговорному процесі. Третє - ми маємо зафіксувати юридично все те, чого ми досягли фактично", - заявив Зеленський.