Відповідна заява була розміщена на сторінці ССО Азов у телеграм.

"Поки мобілізовані російські ваньки їдуть помирати, доблесні українські воїни повертаються з полону. Та для того, аби повернути у стрій кожного з наших славетних побратимів, маємо докласти ще більше зусиль у нищенні орди й поповненні обмінного фонду. А тому просто зараз заповнюй анкету для вступу в азовський підрозділ та долучайся до спільної боротьби за сталевих воїнів АЗОВу. Пам‘ятаємо про тих, хто лишається у застінках окупантів і разом йдемо до великої перемоги!", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Знай.UA, Україна повернула захисників "Азовсталі" Паламара, Волинського та Прокопенка з російського полону. 21 вересня 2022 року, ближче до ночі, відбувся черговий обмін полоненими у Чернігівській області.

Захисників "Азовсталі" Святослава Паламаря, Сергія Волинського та Дениса Прокопенка звільнено з російського полону.

Про це стало відомо завдяки одній фотографії, на якій присутні голова ГУР Кирило Буданов та Денис Монастирський, а між ними наші захисники. Повідомляється ще один факт, підтвердження якому ще немає - це те, що наших військовослужбовців, у рамках обміну 200 на 200, вдалося повернути додому в обмін на Віктора Медведчука.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще