Журналіст Юрій Бутусов повідомляє, що російські війська опинилися у котлі в Ізюмі. Про це він пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Російські війська потрапили в котел в Ізюмі. Підрозділі кількох дивізій ЗС РФ не встигли втікти з Ізюму, і потрапили в оточення. Десантники 80-і десантно-штурмової бригади, одного з найбоєздатніших з’єднань Збройних сил України, дуже акуратно та ефективно знищують ворога. На фото на екрані оператора дорога - знищений російський танк Т-72Б3 на вулиці Ізюма. Усі російські військовослужбовці, які кидають зброю, одразу передаються нашим спецслужбам для обміну полоненими, а тих хто чинить опір - послідовно та акуратно знищують, так, щод уникнути власних жертв. Путін та російські генерали кинули без підмоги у котлі та зливають залишки російських кадрових військ", - пише Юрій Бутусов.

Раніше Знай повідомляв, що українські війська почали контрнаступальні дії на різних напрямках фронту. Після успішного контрнаступу, більшість експертів прогнозують швидку перемогу українців, та повернення усіх загарбаних росією територій. На думку екскомандувача сил США в Європі Бена Ходжеса, Україна може повернути Крим протягом року, а розпочата росією війна - закінчитися прямою військовою перемогою України.