Багато хто знає, що різні техніки масажу допомагають покращити загальний стан організму, а, наприклад, на стопах взагалі є точки, які відповідають за окремі органи.

То як поліпшити своє здоров'я через стопи? Повірте, це дуже просто і вам навіть не потрібно ходити на прийом до фахівця, адже це все можна зробити самостійно та безпечно для здоров'я.

Отек ног: источник: kp.ua

Для початку, просто відчуваючи, в якому місці ноги є занепокоєння, починати його розтирати. А потім перейти до більш поглибленої техніки, коли масаж проводиться знизу вгору, по руху лімфи.

Якщо до кінця дня відчуваєте напругу та втому в ногах, робіть ванни із сіллю. Зробіть сольовий розчин із теплою водою, можна додати краплю м'яти, і 10 хвилин потримайте ноги у цій воді. Потім акуратно розітріть їх.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Дуже добре привчати ноги до ходьби босоніж по траві, камінчиках, гальці. Перші кілька хвилин може бути неприємно і боляче, але потім виникають чудові відчуття. Кров приливає до ніг та тазу, чутливість розкривається.

Добре працює контрастний душ для ніг. Набираєте в одну ємність теплу воду, а в іншу холодну. Спочатку в крижаній похолодили, потім перейшли в теплу. Це частина загартовування всього організму.

проблеми з ногами

Нагадаємо, ніколи не пийте чай таким чином: вплив на організм гірший за отруту.

Раніше ми повідомляли, що звичайний імбирний чай допоможе уникнути піску у нирках: елементарний рецепт, який подарує здоров'я.

Також. Не зайвим буде дізнатися, що буде, якщо пити зелений чай щоранку: українцям підказали кілька важливих нюансів.