Сонячно практично по всій території України, але погода морозна - такий короткий підсумок прогнозу погоди на понеділок 7 грудня.

Читайте Знай в Google News!

Прогнозом погоди ділиться на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" синоптикиня Наталка Діденко.

По всій території країни буде сонячно, окрім крайнього заходу, частини Півдня і Запоріжжя. Сонячне небо пов'язано з настанням антициклону. У регіонах, у яких низька ймовірність сонця - небо буде хмарним. На Півдні можливі короткочасні опади.

Зображення Гідрометцентр

Популярні новини зараз

Батьківство не врятує від мобілізації: багатодітним українцям встановили нові вимоги

Тиск на гаманець стане нестерпним: подорожчає ще одна комунальна послуга

До банкомату з чужим не підходьте: ПриватБанк вилучає картки та залишає українців без грошей

Пенсіонерам нарахують 292 гривні: хто отримає мізерний бонус

Показати ще

Уся інша територія України може не боятися дощу чи снігу - понеділок тішитиме сухою погодою. З мінусів: висока вірогідність сильних вітрів. Тим більше ці вітри південно-східні, що означає, що вітер буде поривчастим, сильним і неприємним. Завдяки цьому здаватиметься, що на вулиці холодніше, ніж є насправді.

Сьогоднішньої ночі готуйтеся до справжніх морозів: до -6-12, на Сході температура може впасти і до -14. Найтепліші ночі будуть на Півдні та Заході 0-6 градусів.

Понеділкова температура не буде аж настільки низькою. У середньому 0-4 градуси. Найтепліше у Криму та Закарпатті +2+7, на Півдні та Заході України - 0.

Киянам підготуватися до холодного і морозного понеділка, проте у столиці точно буде сонячно. Уночі буде -7-9, обіцяна температура вдень -2-4. Зима і справді прийшла за розкладом, хоча скоро й настане потепління, проте лише на декілька днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Погода на Новий рік - стихія готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Також Знай.ua писав, Які маски найкраще захищають від Covid-19: бавовняна, одноразова чи саморобна.