Бізнес-леді, внучка першого українського прем'єр-міністра Вітольда Фокіна, співачка, а нещодавно вона стала ще й дизайнером, Маша Фокіна розповіла про свою професійну кар'єру. Дівчина також розповіла, чому вона приїхала в Україну, живучи в Америці.

Відповідне відео опублікували на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

"Насправді, я впевнена, що не всі артисти погоджуються скрізь виступати, ніхто ніде не виступає. Я хочу зробити свій проект, ми працюємо з хлопцями, ми хочемо, щоб Маша Фокіна грала по-іншому, я хочу вийти тією людиною, якою я вже стала", - пояснила дівчина.

Вона зізналася, що вже не буде тих попсових пісень і кліпів, які були у неї раніше. За її словами, буде інший образ і інша музика, оскільки вона хоче поміняти свій стиль. Також Маша Фокіна розповіла фанатам, про що вона співатиме, маючи вже сім'ю, адже стара яскрава пісня вже не підходить.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Артем написав її для мене, ми з командою працюємо втрьох над нею. Ми кожен день на студії, кожен день щось крутимо, радимося з Артемом. У нас постійно онлайн-переговори. Це дуже цікаво, важко, мені здається, буде дуже круто", - пояснила внучка Вітольда Фокіна.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

Вона також розповіла про те, чому вона повернулася в Україну, а не залишилася в США, де вона живе останнім часом. За її словами, вона 15 років жила на дві країни: на Україну і Сполучені Штати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Я ще не повернулася. 4 роки я жила в Америці, я зіткнулася з тим, що є різні речі, коли ти відпочиваєш півроку, і коли ти зіткнулася з реальністю буття. Америка-це інший світ, тому мені стало важко, мене багато не влаштовує там", - підкреслила співачка.

Нагадаємо, що Маша Фокіна несподівано встала на захист свого дідуся Вітольда Фокіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Маша Фокіна розповіла, як їй вдалося познайомити дідуся з Андрієм Єрмаком.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Фокіна показала, як вона зараз виглядає і похвалилася соковитими губами.