У неділю, 18 жовтня, практично буде повсюди буде без опадів, хіба що подекуди затримаються якісь локальні осередки на Заході, Півночі та в Центрі. Скажений циклон йде геть з України.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик зазначила, якщо сьогоднішніх грибників відлякали дощі, які приніс нам циклон, то завтра він вже буде далеко і можна, одягнувшись майже по-зимовому, сміливо йти шеренгами, з кошиками, в ліс.

"Бо цей красунь циклон вже понісся далі на північний схід - фото 1 із супутника вечірнє, сьогоднішнє, а завтра його витіснить повністю з нашої території антициклон із заходу Європи. Тому. Неділя практично буде повсюди буде без опадів, хіба що подекуди затримаються якісь локальні осередки на Заході, Півночі та в Центрі", - йдеться у повідомленні.

За прогнозом синоптика, температура повітря в західних та північних областях плюс Вінниччина буде низькою, +8+12 градусів. На решті території України завтра вдень передбачається +13+17, на Півдні та південному сході +15+20 градусів.
Погода, фото facebook Наталки Діденко
У Києві неділя очікується холодною - у пуховику можна виглядати нормально), шапки також плетені, не товсті, не завадять, вдень близько +9 градусів. Суттєві опади - навряд, так, якісь залишки фронту можливі, але нічого серйозного.
Так що можна трохи провітритися перед найближчими робочими днями, які обіцяють бути холодними. Трохи потепліє в другій половині наступного тижня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, погода на 15 жовтня для всієї України: тепло і сонце обмине відразу кілька областей.

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни".

Також портал Знай.uа писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичними як для жовтня світлинами з курорту "Захар Беркут".