2 серпня в Україні очікується тепла, але дощова погода. Вже сумно защипало в носі осінню, однак не піддавайтеся! Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діенко на своїй сторінці у facebook.
Взагалі-то, в народі кажуть: "По Іллі, і по теплі". Це означає, що після 2 серпня вже справжнього літнього тепла не буде.

"Це Ілля щось трохи забіг наперед із дощами. А цей, наприклад, холодний київський дощ вже завтра почне ушиватися, а вищі градуси лозиною будуть проганяти малі й нахабні +16+20-ть. Потепління та сонечко - у понеділок повсюди", - зазначає синоптик.

За прогнозом синоптика, на Іллі дощі - хіба на сході та північному сході, температура повітря завтра ще буде скромнувата, а вже 3-4 серпня, тигидик, тигидик, поскаче знову вгору. Так що з літом ще наговоримося.

Середня місячна температура передбачається 19-24° тепла (в горах 16-17° тепла), що на 1-2° вище середніх багаторічних значень.

Місячна кількість опадів очікується 33-84 мм, в Карпатах до 122 мм, що в межах середніх багаторічних значень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадаємо, улюблений курорт українців накрило градом
На Прикарпаття знову обрушилася негода. У популярному серед українців курортному місті Яремче випав потужний дощ, який супроводжувався градом, що побив весь урожай місцевим жителям.

Як повідомляв портал Знай.ua, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також Знай.ua писав, Львівщину знову накрила негода, сильні дощі та град