Російський священик прокляв всіх, хто закриває церки і назвав епідемію неіснуючою

Слідом за заявами про те, що РПЦ відчуває серйозне падіння доходів, багато святих отців почали втрачати терпіння. Мабуть, коштів не вистачає вже досить катастрофічно, тому у багатьох почали здавати нерви і вони пішли на дуже різкі і дивні заяви.

отець Сергій // скріншот з відео

Ні живим, ні мертвим - в АТБ відмовилися продавати алкоголь біля кладовищ

Мережа супермаркетів АТБ в Мелітополі повністю припинила продаж алкоголю в магазинах, розташованих в радіусі одного кілометра від кладовищ. А причиною цьому стало розпорядження Запорізької обласної державної адміністрації.

Алкоголь в "АТБ"

Кінець світу: біблійний експерт передбачив народження і обличчя антихриста

Згідно з біблійним пророцтвом, антихрист повстане в останні часи, щоб оголосити себе істинним Месією. Прихід Антихриста співпаде з будівництвом Третього Святого Храму в Єрусалимі, який, як вважають багато хто, покладе початок кінця світу. Професор Том Мейер, експерт з Біблії, більш відомий як «Людина з біблійною пам'яттю», сказав Express.co.uk, що антихрист повстане з відродженої Римської імперії.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Пророцтво

Тимошенко звернулася до українських жінок з неочікуваним проханням – "Хай дарують…"

Український політик та лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала свою доньку з однойменним святом та закликала українців дарувати навколишнім лише щастя та кохання.

Варто зауважити, що нещодавно, а точніше 25 квітня, частина українців святкували День доньки – дійство, яке покликане підкреслити важливість і особливу роль дівчат-дочок у кожній родині. Так, не обійшла це стороною і Тимошенко, яка привітала свою найдорожчу "принцесу" Женю, а також усіх дівчат України.

Тимошенко, фото з вільних джерел

Екснардеп Береза передбачив долю Зеленського після призначення Саакашвілі – "Країну шкода"

Відомий український блогер, а також народний депутат 8-го скликання Верховної Ради Борислав Береза іронічно заявив, що від повністю підтримує президента Володимира Зеленського та його бажання бачити на пості віце-прем'єр-міністра екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Береза, фото: Facebook