Рання весна вирішила затриматися до третьої декади квітня. Про це повідомляє відомий метеоролог Наталка Діденко. Синоптик заявляє, що по всій території України буде прохолодна погода. Найкомфортніше буде жителям Закарпаття, де повітря прогріється до +17. В інших регіонах України доведеться задовольнятися температурою від +10 до +14 градусів. Ніч у країні також буде достатньо холодною. Температура буде варіюватися від 2 до 5 градусів тепла. Місцями можливі заморозки.

погода в Україні, фото pxhere


Також Діденко розповіла, що в Україну приходить атмосферний фронт, тому місцями в Україні можуть пройти слабкі дощі. Проте вони будуть незначними. Досить комфортно почуватимуться жителі Півдня. Метеоролог прогнозує південним областям України сонячну погоду, без хмарності та опадів.
В столиці буде менш приємна погода. Вночі температура буде в межах від +2 до +5 градусів. На околицях Києва можливі заморозки до -2 градусів. Вдень повітря прогріється до 12 градусів. Знову киян очікує сильний північний вітер з поривами. Проте швидше за все, обійдеться без опадів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безробітним українцям на період карантину підготували "допомога".

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, посуха в Польщі поклала край планам заробітчан, такого не було останні 100 років.

Також портал Знай.uа писав, що українцям дозволять гуляти в парках і скверах.